Ryzen 3 3100 + 2080 ti

1614071128373.png

neden 2080ti :D ne oynuyacaksınız bu kadar ekran kartı gerektiren
böyle bir kart alıp ileriye dönük hareket etmek istiyorum yani örnek olarak 2 sene sonra gta6 çıkınca yine yüksek ayarlar da oynamak istiyorum o yüzden.

Arkadaşlar bu sistem de dar boğaz olur mu? Ve 2080 ti 1080p de kullanacağım ne gibi sorunlar oluşur lütfen detaylıca bana da anlatırsanız çok memnun olurum.
Ciddi darboğaz olacaktır.

4kda kullanırsan belki olmayabilir.

darboğazın babası olur emin olabilirsiniz

keşke mümkün olsa benim monitör 1080p
O zaman ciddi derecede darboğaz yapacaktır. Benim tavsiyem 1660tidan daha yukarı bir kart almaman. 1080pde daha yukarısı darboğaz yapar. Ya da işlemci yüklseltmen gerekecek.

O zaman ciddi derecede darboğaz yapacaktır. Benim tavsiyem 1660tidan daha yukarı bir kart almaman. 1080pde daha yukarısı darboğaz yapar. Ya da işlemci yüklseltmen gerekecek.
alıp satıyım bari en azından biraz kar yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el 2080ti fiyatları nedir acaba ben pek bilgi bulamadım

Iraktan bir tanıdık 2080ti getirebilirim dedi ama onu almak için elimde ki 1660s satmam lazım eğer dediğiniz gibi sorun olursa 2080ti almak mantıksız ama öyle bir kartı da uyguna yakalamışken kaçırmak istemiyorum o yüzden sormuştum
Kartı uyguna alıyorsanız ya satıp RTX 3060 alın ya da R3 3100 satıp biraz daha üst seviye bir işlemci alın

alıp satıyım bari en azından biraz kar yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.el 2080ti fiyatları nedir acaba ben pek bilgi bulamadım
2. el ekran kartları karaborsa. kim kime ne tutturursa. o yüzden net bir şey söylemek doğru olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri