- Reaksiyon skoru
- 6,471
Konuyla alakasız da kardeşim kaç yaşında sorabilirmiyim merak ettimKardeşime 10100f aldırdım, kendim 590 satıp 1650S aldım ama gene bana fanboy diyenleri yok edemedik.
Konuyla alakasız da kardeşim kaç yaşında sorabilirmiyim merak ettimKardeşime 10100f aldırdım, kendim 590 satıp 1650S aldım ama gene bana fanboy diyenleri yok edemedik.
590 satıp 1650 Super alman çokKardeşime 10100f aldırdım, kendim 590 satıp 1650S aldım ama gene bana fanboy diyenleri yok edemedik.
3100>10100F demiyorsan OK.Kardeşime 10100f aldırdım, kendim 590 satıp 1650S aldım ama gene bana fanboy diyenleri yok edemedik.
ekmek parası için günaha giriyorlar faiz ile aynı şey ya düşer ya yükselirbu kadar insafsız olma bazıların ekmek parası düşsün ama onlar zara etmeyecek seviyeye düşsün
Oğğghhh iyi oluyo daha da düşün2 Gün önce 2000$ seviyesini geçen ETH'da çok ciddi manipülasyonlar dönüyor dün geceden beri takip ediyorum ve ETH çok sert düşüşler yaşıyor sabah baktığım zaman ise gece 1750$ seviyesinde bıraktığım ETH, 1410$'a kadar düşmüştü şimdi ise biraz toparlama ile 1480$ seviyesine yükseldi ama 1200$ olacakmış gibi de bir his var içimde.
Alıntıyı görüntüle
Günah olan kısmı neresi, açıklar mısın?ekmek parası için günaha giriyorlar faiz ile aynı şey ya düşer ya yükselir
CJ abi sen ekran akrtı arıyordun değilmi ?Oğğghhh iyi oluyo daha da düşün
bitco,n alıp satmaya gnah olabilir ama mining günah olması saçm a olurekmek parası için günaha giriyorlar faiz ile aynı şey ya düşer ya yükselir
faiz haramsa buda haramdırGünah olan kısmı neresi, açıklar mısın?
mining ve faiz aynı şeymi ?faiz haramsa buda haramdır