Cloud 2 Wireless'ın nesi var?
Değilmiş karşılaştırmadan baktım hem 7.1miş
Cloud 2 Wireless'ın nesi var?
Zaten Naci'ye soruyor neden alınmaz gibisinden.Yok bir şeyi performansı arttı,
Kablosuz oldu.
30 saat pil ömrü var,
Cloud 2 kabloluyla karıştırdı muhtemelen o da alınır ama bütçe 1500.
Altta 2 kere yan yana "ŞAKA" yazıyor. Siz mi görmediniz, yoksa görmek mi istemediniz anlamadım.Deli misiniz?
@Naci ile neden alınmayacağını söyler misiniz?
Kaynak arka taraf olmazsa sevinirim.
Baktım zaten bizzat testini yaptım.Test videosuna bakar mısın önce?Başkalarıyla kanalı düşman yapmayın.
Bak gene başladınız ben fanboy değilim önerilerdeNaci ASUS fanboyu çok takma.
ASUS değil.
Öyle ama komik değil,Altta 2 kere yan yana "ŞAKA" yazıyor. Siz mi görmediniz, yoksa görmek mi istemediniz anlamadım.
İyi de şu an C2W daha iyi bunu önerip C2W gömmek nedir?Bak gene başladınız ben fanboy değilim önerilerde
Ben de gereksiz konulara sinir oluyorum da yapacak bir şey yok. Hala 3060 kaç para olur diye konu açılıyor. İsimleri birebir aynı olan konuların sayısı 20yi geçmiştirÖyle ama komik değil,
Gereksiz mesajlara sinir oluyorum bu aralar çok.
Tmm anladım ben rog da 7.1 diye biliyordum baştan beriİyi de şu an C2W daha iyi bunu önerip C2W gömmek nedir?
Fanboyluktur, açık ve net.İyi de şu an C2W daha iyi bunu önerip C2W gömmek nedir?
7.1 olması daha iyi bile yapmıyor,Tmm anladım ben rog da 7.1 diye biliyordum baştan beri
Olm bana fanboy demeyecektiniz anladık dedim dürüstçe dedim yanlış anladım dedim yeter Mehmet Yılmaz bile beni tutamaz artık 1k kızgın şimdiden hayırlı olsunFanboyluktur, açık ve net.
7.1 olması daha iyi bile yapmıyor,
Cloud 2 wirelessı da kullanan stereoda daha iyi ses kasar.
Sen atınca ne oluyor peki?Olm bana fanboy demeyecektiniz anladık dedim dürüstçe dedim yanlış anladım dedim yeter Mehmet Yılmaz bile beni tutamaz artık 1k kızgın şimdiden hayırlı olsun
7.1 daha iyi demedim. Frekansı cloud 2 daha iyiŞaka gibisin @Naci
Cloud 2 kullanıyorum,
7.1 de sesler etrafa yayılıyor, stereoda açık ve net bunu bilmiyor olamazsın bir de kızgın atıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen atınca ne oluyor peki?