BU ODAYA NE GİDER???

Hocam size önerim ben öyle yaptım o kutuphaneliyi masadan çıkarmaniz insan çıkarinca bir nefes alıyor örnek:
Bu duvarda ki benim masamın kutuphaneliğiydi hocam ben çıkardım duvara ters bir şekilde astım çok güzel durdu valla 😁 bir de kaplasam miss

Ekler

• Screenshot_2021-02-24-20-09-06-31.jpg
    Screenshot_2021-02-24-20-09-06-31.jpg
    367.3 KB · Hit: 50
Biraz riski olacak ama. İlgin varsa akvaryum ve balık koyabilirsin.

masaları aradan çıkarıp normal düz masa
rgb ışık
yatak toplama
monitörü biraz daha arkaya almak
yatağım toplu saten sabah kalkınca çekmiştim monitörü yakın kullanmamım sebebi fps oyunları oynuyorum düz masayada geçmeye çalışıcam

Üstteki rafa figür gider.

Hocam size önerim ben öyle yaptım o kutuphaneliyi masadan çıkarmaniz insan çıkarinca bir nefes alıyor örnek:
Bu duvarda ki benim masamın kutuphaneliğiydi hocam ben çıkardım duvara ters bir şekilde astım çok güzel durdu valla 😁 bir de kaplasam miss
üffff

dostum antrasit siyah boya alıyorsun ve o masayı dolabı boyuyorsun ardından biraz ışıklandırma yılan gibi olur benim az işim kaldı bitince atarım tekrar

Ekler

• DE13D4BF-EEF5-4A0F-B0BE-8CB04C174A5F.jpeg
    DE13D4BF-EEF5-4A0F-B0BE-8CB04C174A5F.jpeg
    1.6 MB · Hit: 48
zeka desen var bende mi öyle yapsam.nasıl sabitledin
yatağım toplu saten sabah kalkınca çekmiştim monitörü yakın kullanmamım sebebi fps oyunları oynuyorum düz masayada geçmeye çalışıcam
insanlık hali olabilir

Argb led gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,682
Üyeler
187,869
Son üye
yasfar
Geri