- Konu Sahibi Konu Sahibi
onu planlıyorumda biraz para biriktiriyorummasayı değiştir en iyisi sen
onu planlıyorumda biraz para biriktiriyorummasayı değiştir en iyisi sen
masaları aradan çıkarıp normal düz masaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
kusura bakmayın yazmamışım yani dekarasyon olarak ne koyabilirim
yatağım toplu saten sabah kalkınca çekmiştim monitörü yakın kullanmamım sebebi fps oyunları oynuyorum düz masayada geçmeye çalışıcammasaları aradan çıkarıp normal düz masa
rgb ışık
yatak toplama
monitörü biraz daha arkaya almak
üffffHocam size önerim ben öyle yaptım o kutuphaneliyi masadan çıkarmaniz insan çıkarinca bir nefes alıyor örnek:
Bu duvarda ki benim masamın kutuphaneliğiydi hocam ben çıkardım duvara ters bir şekilde astım çok güzel durdu valla bir de kaplasam miss
Çok güzel durmuyor mu hocamüffff
ben oyunlarda kriz geçiren biriyim cam heryerime girsin istememBiraz riski olacak ama. İlgin varsa akvaryum ve balık koyabilirsin.
zeka desen var bende mi öyle yapsam.nasıl sabitledinHocam size önerim ben öyle yaptım o kutuphaneliyi masadan çıkarmaniz insan çıkarinca bir nefes alıyor örnek:
Bu duvarda ki benim masamın kutuphaneliğiydi hocam ben çıkardım duvara ters bir şekilde astım çok güzel durdu valla bir de kaplasam miss
insanlık hali olabiliryatağım toplu saten sabah kalkınca çekmiştim monitörü yakın kullanmamım sebebi fps oyunları oynuyorum düz masayada geçmeye çalışıcam
cidden baya iyi olmuş eline sağlıkÇok güzel durmuyor mu hocam