Neler Yeni

BU ODAYA NE GİDER???

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Rgb led olabilir. Bu arada klavyen nedir?

zınkmı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
İbrahim Aydın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
zeka desen var bende mi öyle yapsam.nasıl sabitledin

insanlık hali olabilir
Hocam uğraştırdı ağır olduğu için ilk önce babamla sabitleyecegimiz 4 köşeyi matkapla deldik sonra duvara yapistirip anneme isaretlettik kalemle sonra da duvarı deldik sonra ben annemle o kutuphaneliyi tutarken babam vidaları bu kadar ama tek zorluğu ağırlık ağırlık feci zorluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cidden baya iyi olmuş eline sağlık
Sağ olun hocam.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
ben oyunlarda kriz geçiren biriyim :D cam heryerime girsin istemem
O zaman hiç bulaşma bence. Onun dışında modemin kablosunu, bilgisayarının arkasına doğru çekebilirsin.
Bilgisayar kasasın oradaki üçlü pirizin kablosunun yönünü su şişesine doğru değiştirebilirsin.
Ayaklarının orada bir üçlü priz daha var. Bence ona da el at. Yanlışlıkla bilgisayarı aniden kapatabilirsin.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
Alıntıyı görüntüle

kusura bakmayın yazmamışım yani dekarasyon olarak ne koyabilirim
Tam ölçüsünü al 100 cm alırsan kasa masaya sığmayabilir 120 cm sığarsa oraya 120 cm masa alıyorsun Tamamı sonra monitörün 27 inç sanırım çok yer kaplar onu duvara sabitliyorsun bunun için internette aparatlar var 80 90 liralık olanlardan alablirsin yukarı aşşağı ayarı olmuyor ama sağa sola dönebiliyor ondan alıp monitörü duvara koydunmu ohh yeni masan ve monitörün şık durucak bundan sonra 3 metre led alıyorsun bunu masanın arkasına soft ışık verecek yani görünmesin o tarz yapıştırıyorsun kablo karmaşasını topluyorsun o önemli kendin yapabilirsen basit bir kulaklık standı yaparsan güzel olur veya satın al hatta monitörün üstündeki duvarada böyle 8 10 tane mini tablolar var ucuz oluyor ondan al veya hoşuna giden başka bir tablo onları da hallet ve yalnız bu saydıklarım takribi 200 masa desek 80 monitör askı aparatı 40 tl led 60 tl de tablo ve kulaklık standına gider 380 TL Ama inan bana çok değişir odan :)

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Hocam uğraştırdı ağır olduğu için ilk önce babamla sabitleyecegimiz 4 köşeyi matkapla deldik sonra duvara yapistirip anneme isaretlettik kalemle sonra da duvarı deldik sonra ben annemle o kutuphaneliyi tutarken babam vidaları bu kadar ama tek zorluğu ağırlık ağırlık feci zorluyor.

Sağ olun hocam.
eline sağlık
duvarı delmeden yapsaydın bende yapabilirmişim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,707
Üyeler
163,706
Son üye