Açılmayan olması normal iade ederler yenisi gelir ya da para iadesi alınır sıkıntı etmeArkadaşlar son saatlerde birkaç kişi kasasının çalışmadığını söyledi gelip çalıştıran varmı benimki de montajda şuan ona göre soruyorum içimi korku kapladı
Aynı korku bende de var benimki kargoya verildi de umarım sağlam gelir üstüne birde sorun yaşayan arkadaşın birisinin sistemine iadeyi de kabul etmiyorlarmışArkadaşlar son saatlerde birkaç kişi kasasının çalışmadığını söyledi gelip çalıştıran varmı benimki de montajda şuan ona göre soruyorum içimi korku kapladı
inşallah sıkıntı çıkmaz yineAçılmayan olması normal iade ederler yenisi gelir ya da para iadesi alınır sıkıntı etme
abdullah abi de demiş %95 ihtimalle sıkıntı çıkabilir diyeŞans işi.
Nasıl yani %95 sıkıntı çıkabilir anlayamadıminşallah sıkıntı çıkmaz yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abdullah abi de demiş %95 ihtimalle sıkıntı çıkabilir diye
öyle demedi. çok sipariş çok hızlı geldiği için olabilir böyle şeyler dedi.abdullah abi de demiş %95 ihtimalle sıkıntı çıkabilir diye
tamam işte dediğim o %5 lik kısımda şans işi bunlar 1250 tane sipariş varmış küçük sıkıntılar çıkıyor olabilir demek istedğiim buyduöyle demedi. çok sipariş çok hızlı geldiği için olabilir böyle şeyler dedi.
Olursa eğer aracı bana olursa iyi olur mağdur durumdayım şu anAbdullah Hacıgül eğer bir sorun olursa arada aracı olur.
%5 lik kısımda kablolamalar vb yanlış olabilir dediNasıl yani %95 sıkıntı çıkabilir anlayamadım
geldimi sistemOlursa eğer aracı bana olursa iyi olur mağdur durumdayım şu an
Evet sabahtan beri konu açıyorum açılmıyor diye%5 lik kısımda kablolamalar vb yanlış olabilir dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geldimi sistem