Kimdir serisi "Toukhan" #Kimdir ?

Herkes yapmış ama paragraf paragraf yazıp sizi yormaktansa kısa kısa ve madde madde yazayım dedim. Linç yeme riskim çok ama olsun :p

1- Boy 1.78,
2- Kilo 90,
3- Yaş 17, (15 Ağustos 2003, Aslan burcu)
4- 12. Sınıf Sözel Öğrencis
5- Her zaman taraf tutmam tuttummuda tuttuğum tarafı bırakmam,
6- Takım tutmam , futbolu saçma bulurum tamamen zaman kaybı,
7- En sevdiğim renk siyah, siyah renk değil diyenler için yeşil,
8- En sevdiğim yemek "Hünkar beğendi",
9- Fazlasıyla egoist birisiyim,
10- En sevdiğim ilk 3 oyun --> Skyrim>Sea of Thieves (Konulara etiketleyin)> Dark souls 3,
11- Aşırı lol, lolcüler ve riot haterıyım, valorant dahil.
12- Zamanında rekabetçi oyuncu oldum ama şu an rekabetçi oyunculara karşı tamamen önyargılıyım,
13- 4 Yaşımdan beri pc başındayım (saçma gelebilir daha geçen gün fotoğrafı bulundu),
14- Yaşıtlarıma göre İngilizcem oldukça iyi, akıcı konuşabiliyorum demek isterdim ama Türkçeyi akıcı konuşamıyorken diyemiyorum (Diksiyon bozukluğu),
15- İdeolojik derecede asosyal olabilirim , sosyal insanlara karşı ön yargılıyımdır, (Kilo sebebi :D)
16- Amatörde olsa Tasarımla uğraşıyorum,
17- İstediğim bölüm Görsel iletişim tasarımı,
18- RPG ve Adventure oyunlarını severim, MMORPG den nefret ederim,
19- P2W (Pay to win) Oyunlara söverim,
20- Yaşıtlarıma göre daha zeki olduğumu söylüyorlar fakat inanmıyorum,
21- Kendi neslimi sevmiyorum, kendi neslimden daha olgun olduğumu söylerler benimle dcden konuşanlar yaşımı duyunca seni 30 yaşında falan sanıyorum der,
22- Rap müzik Haterıyım, Tamamen boş bir müzik türü,
23- Türkçe müzik dinlemem, tercih etmem,
24- Yardım isteyene, soru sorana bilgim kadar yardım eder cevaplarım,
25- Sabırsızım, çok kolay rage atabiliyorum ama bi o kadar daha kolay soğuyorum
26- Küçükken kronik bir hastalık geçirdim (ismini vermek istemiyorum) Tedavi süreci biteli 6-7 yıl olmakta ve şu an sağlıklıyım,
27- Eğitim sistemini sevmem olmaması gerektiği kanaatındayım, İnternet çağındayız ve kolayca bulabildiğimiz şeyleri bize 12 yıl boyunca anlatıyorlar,
28- Forumda fazla aktif değilim ama ne hikmetse silver oldum?
29- Fazla umursamaz ve rahat birisiyim, stres yapamıyorum,
30- Klavye hızlı yazma rekorum 130WPM, Bir daha 100 ün üstüne çıkamamıştım (kondisyonum berbat)
31- En sevdiğim müzik grubu Queen, En sevdiğim parçaları ise "I want to break free"
32- Bazen metal, Bazen psytrance, Bazen Rock, Bazen dubstep dinliyorum fakat metal ve rock tercihimdir.
33- Bilgisayar konusunda çok düzenliyimdir, Masaüstümün dağınık ve herşeyin tek bir yere yığılmasından nefret ederim,
34- Nickimin -Toukhan- okunuşu "Tukan" Şeklindedir, Adımı Tuğkan sanıp Tuğkan diye okumayı bırakın, Becerebiliyorsanız Tûkan diye okuyun
35- Tasarımda ve bazı oyunlarda ise Khandora ismini kullanırım, Bilgisayarımın adıda Khandoranın kutusu'dur,
36- İki nickim olduğundan dolayı Toukhan Khandora diye kendime göre bir nick isim soyadı koydum,
37- Steam profilimi 6 yıl önce Unturned için açmıştım, sadece 4 saat oynayıp bıraktım.
38- 4-5 yıl boyunca ciddi anlamda Minecraft oynadım reflekslerim iyi olsa speedrun denemesi yapardım,
39- Arkadaş çevremi oyunlardan edindim kendi oturduğum yerde arkadaşım yok, olmadı, olmasında,
40- 40 a tamamlamak için uğraştım buda 40 olsun :)
çok güzel olmuş ellerine sağlık bu arada bende futbolu hiç sevmem soran oldu mu fenerliyim der geçerim dediğiniz gibi zaman kaybı onun haricinde paragraflar da güzel olmuş

bu verileri ücretsiz verdiğin için sağol hepsini facebook a satıcağım beleş para

Herkes yapmış ama paragraf paragraf yazıp sizi yormaktansa kısa kısa ve madde madde yazayım dedim. Linç yeme riskim çok ama olsun :p

1- Boy 1.78,
2- Kilo 90,
3- Yaş 17, (15 Ağustos 2003, Aslan burcu)
4- 12. Sınıf Sözel Öğrencis
5- Her zaman taraf tutmam tuttummuda tuttuğum tarafı bırakmam,
6- Takım tutmam , futbolu saçma bulurum tamamen zaman kaybı,
7- En sevdiğim renk siyah, siyah renk değil diyenler için yeşil,
8- En sevdiğim yemek "Hünkar beğendi",
9- Fazlasıyla egoist birisiyim,
10- En sevdiğim ilk 3 oyun --> Skyrim>Sea of Thieves (Konulara etiketleyin)> Dark souls 3,
11- Aşırı lol, lolcüler ve riot haterıyım, valorant dahil.
12- Zamanında rekabetçi oyuncu oldum ama şu an rekabetçi oyunculara karşı tamamen önyargılıyım,
13- 4 Yaşımdan beri pc başındayım (saçma gelebilir daha geçen gün fotoğrafı bulundu),
14- Yaşıtlarıma göre İngilizcem oldukça iyi, akıcı konuşabiliyorum demek isterdim ama Türkçeyi akıcı konuşamıyorken diyemiyorum (Diksiyon bozukluğu),
15- İdeolojik derecede asosyal olabilirim , sosyal insanlara karşı ön yargılıyımdır, (Kilo sebebi :D)
16- Amatörde olsa Tasarımla uğraşıyorum,
17- İstediğim bölüm Görsel iletişim tasarımı,
18- RPG ve Adventure oyunlarını severim, MMORPG den nefret ederim,
19- P2W (Pay to win) Oyunlara söverim,
20- Yaşıtlarıma göre daha zeki olduğumu söylüyorlar fakat inanmıyorum,
21- Kendi neslimi sevmiyorum, kendi neslimden daha olgun olduğumu söylerler benimle dcden konuşanlar yaşımı duyunca seni 30 yaşında falan sanıyorum der,
22- Rap müzik Haterıyım, Tamamen boş bir müzik türü,
23- Türkçe müzik dinlemem, tercih etmem,
24- Yardım isteyene, soru sorana bilgim kadar yardım eder cevaplarım,
25- Sabırsızım, çok kolay rage atabiliyorum ama bi o kadar daha kolay soğuyorum
26- Küçükken kronik bir hastalık geçirdim (ismini vermek istemiyorum) Tedavi süreci biteli 6-7 yıl olmakta ve şu an sağlıklıyım,
27- Eğitim sistemini sevmem olmaması gerektiği kanaatındayım, İnternet çağındayız ve kolayca bulabildiğimiz şeyleri bize 12 yıl boyunca anlatıyorlar,
28- Forumda fazla aktif değilim ama ne hikmetse silver oldum?
29- Fazla umursamaz ve rahat birisiyim, stres yapamıyorum,
30- Klavye hızlı yazma rekorum 130WPM, Bir daha 100 ün üstüne çıkamamıştım (kondisyonum berbat)
31- En sevdiğim müzik grubu Queen, En sevdiğim parçaları ise "I want to break free"
32- Bazen metal, Bazen psytrance, Bazen Rock, Bazen dubstep dinliyorum fakat metal ve rock tercihimdir.
33- Bilgisayar konusunda çok düzenliyimdir, Masaüstümün dağınık ve herşeyin tek bir yere yığılmasından nefret ederim,
34- Nickimin -Toukhan- okunuşu "Tukan" Şeklindedir, Adımı Tuğkan sanıp Tuğkan diye okumayı bırakın, Becerebiliyorsanız Tûkan diye okuyun
35- Tasarımda ve bazı oyunlarda ise Khandora ismini kullanırım, Bilgisayarımın adıda Khandoranın kutusu'dur,
36- İki nickim olduğundan dolayı Toukhan Khandora diye kendime göre bir nick isim soyadı koydum,
37- Steam profilimi 6 yıl önce Unturned için açmıştım, sadece 4 saat oynayıp bıraktım.
38- 4-5 yıl boyunca ciddi anlamda Minecraft oynadım reflekslerim iyi olsa speedrun denemesi yapardım,
39- Arkadaş çevremi oyunlardan edindim kendi oturduğum yerde arkadaşım yok, olmadı, olmasında,
40- 40 a tamamlamak için uğraştım buda 40 olsun :)
Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.

Sonuç: İdeal kilonuzun üstündesiniz
Boyunuza göre vücut ağırlığınızın fazla olduğunu gösterir. Fazla kilolu olma durumu gerekli önlemler alınmadığı takdirde pek çok hastalık için risk faktörü olan obeziteye (şişmanlık) yol açar.
Hocam çok aydınlattınız sağolun bende niye göbeğim var diyodum

Rap müzik Haterıyım, Tamamen boş bir müzik türü

sevmiyor olabilirsin ama tamamen boş bir müzik türü demen hoş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,956
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro