Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,766
Güncelleme: kodlar dağıtıldı
Son düzenleme:
ben alabilirm2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Knk çok eski bir PC im var cs oynamak çok istiyorum acilmiyo PC çöküyor bana verirsen çok sevinirim vermezsende Canik sağolsun2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Bana verebilirmisin sistemimi tam toplamadımda2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Benim var eğer mesajlarıma girer seniz laptopuma bakabilirsiniz rust oynamak istiyorum arkadaşlar ile laptop yetmiyor2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
940M ekran kartım var ve yetmiyor isterseniz sistemimin fotorafını atarım babam bilgisayar alıcağım diyor ama pek güvenemiyorum çünkü öncedende telefon alıcağım diyordu almadı atabilirseniz çok mutlu edersiniz beni.2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
cs go oynurum genellikle ve 40 fps fln alıyorum eğer veerebilirsiniz çok sağolun vermezsenizde canınız sağolsun2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
lütfen bana ver 1 tane2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var