Ben fortnite rust ve the foresr için istiyorum arkadaşımın steamını kullanacağım2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Ben kaç yıldır para biriktiyorum ve bir PC alamadim gardaş hani verirsen sen bilirsin bir garibanın yüzü güler2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Ben alabilirim. Dün covid testim pozitif çıktı. 10 gün evden çıkamayacağım. Vakit geçiririm enazından2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
o çözülür ancak pc çözülmüyo işte kankaBenim ihtiyacım yok bilgisayarım iyi ama oyunum yok
Dostum verirsen cidden mutlu olurum.2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var