Neler Yeni

geforce now

Selimcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet Selim Eğin
HD Graphics 4600 grafik birimim var. Eğer daha çok ihtiyacı olan varsa güle güle kullansın.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Eğer varsa bende isterim. Ama ben günde en fazla 1 saat girebilirim. Daha fazla oynarım diyen varsa o alsa daha iyi. 15 marta kadar beklerim.

Erda Yıldırım

80+ Gold
2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Ben fortnite rust ve the foresr için istiyorum arkadaşımın steamını kullanacağım

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam intel graphics family ekran kartım var bana verirseniz çok mutlu olurum

Ronnie

80+
Sistemim çok eski youtube'da video izlerken bile kasıyor ama istemiyorum. Umarım gerçekten ihtiyacı olan biri alır.

Skyrunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yusuf Özarslan
2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Ben kaç yıldır para biriktiyorum ve bir PC alamadim gardaş hani verirsen sen bilirsin bir garibanın yüzü güler

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem Pehlivan
Ben alabilirim. Dün covid testim pozitif çıktı. 10 gün evden çıkamayacağım. Vakit geçiririm enazından

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Benim ihtiyacım yok bilgisayarım iyi ama oyunum yok :(

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Hocam umarım ihtiyaç sahibi olan birine verirsin teşşekkürler bu arada

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Pentium N3700 kullanıyorum, kısa bir aramayla hayattan ne kadar soğuttuğunu tahmin edebilirsin :D
Neyse ben ayın 15 ini bekliyorum çok da acelesi yok benim için ama sen konu yığılmadan iki arkadaşı sevindir ve bitti de yoksa burası dolacak ve birçok kardeşimiz yine heveslenip sonra üzülecek. Yine de iyi bir şey yapıyorsun, tebrik ederim.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum verirsen cidden mutlu olurum.
Adam akıllı oyun oynamak istiyorum artık. :)
İnternetim 24/5 ne kadar HD olur cidden bilmiyorum.

Top Bottom