Millenicom'a Geçmeli miyim?

@Rennes @LordHasan
Hocam geçiş işlemlerini mailden halletmek için ne yapabilirim iki tane PDF geldi mail olarak bunları imzalayıp nasıl göndereceğim yardımcı olur musunuz?

@Rennes @LordHasan
Hocam geçiş işlemlerini mailden halletmek için ne yapabilirim iki tane PDF geldi mail olarak bunları imzalayıp nasıl göndereceğim yardımcı olur musunuz?
Çıktı al sonra doldur ve Wp den yolla mail yoluna kıyasla daha hızlı hal oluyor.

Çıktı al sonra doldur ve Wp den yolla mail yoluna kıyasla daha hızlı hal oluyor.
Hocam nasıl wp ile yollayacağım ve wp ile yollarsam UPS'e kargo vermem gerekmiyor mu? Bana öyle dediler.

Hocam nasıl wp ile yollayacağım ve wp ile yollarsam UPS'e kargo vermem gerekmiyor mu? Bana öyle dediler.
İki türlüde yollayacaksın çünkü arşivlemeleri gerekiyor.

İki türlüde yollayacaksın çünkü arşivlemeleri gerekiyor.
Mail ile yollarsam gerek olmadığını söylediler hocam ama UPS şubesi yok burada sıkıntı orada
Ama UPS kurye çagirirsam gelir herhalde tam olarak WP'den fotoğraf mı yollamam lazım wp hattına tam olarak ne yollamam lazım sonra UPS kuryesine ne vermem lazım

Mail ile yollarsam gerek olmadığını söylediler hocam ama UPS şubesi yok burada sıkıntı orada
Ama UPS kurye çagirirsam gelir herhalde tam olarak WP'den fotoğraf mı yollamam lazım wp hattına tam olarak ne yollamam lazım sonra UPS kuryesine ne vermem lazım
gelmiyor kurye.

İnternetim 60mbps destekliyor ve türknette 50mbps alıyorum(alamıyorum)
Sürekli dalgalı bir internetim var eke atacağım türknete gün içerisinde ulaşamıyorum her zaman 1 gün sonra bana cevap veriyorlar millenicom kullananlar 60mbps destekleyen altyapım ile geçmemi önerirler mi

İstanbul/Esenler'de oturuyorum.

Sormak istediklerim:
1) Geçiş işlemlerini baslattigim da internetsiz kalıyor muyuz? Benim için önemli gram mobil verim kalmadı
2) Destek hatları nasıl bir sorun yaşadiginizda ilgileniyorlar mı?
3) Geçiş İşlemleri ne kadar uzun sürüyor?
Bence geçilir ama çok bilgim yok mağlesef

Geri