Geforce Now fare donuyor

Reaksiyon skoru
85
Arkadaşlar cs go oynuyorum ama fare acayip değişik dönmüyor gecikiyor gibi Bu sorunu nasıl çözebilirim Birde sunucu avrupada 150 kişi vb oluyor bekletiyor başka sunuculara geçtiğim için olabilir mi tam bir hassasiyet yapamadım ya çok dönüyor yada dönmüyor Ücretli sürüme geçsem nasıl olur Türkiye sunucuları ne zaman gelecek ücretli sürüm ne kadar olur sizce internet hızım 16 mbps download 1.1 upload

reis çok soru sormuşşsun ama ayıkladıklarımı cevaplayim :D Türkiye sunucularında olmadığın için gecikme olur. türkiye sunucuları 15 gün sonra falan gelecek. İnternet hızı içinde 25 mbps öneriliyor.

Mart ortasında gelecek diye biliyorum ve internet hızın düşük.

reis çok soru sormuşşsun ama ayıkladıklarımı cevaplayim :D Türkiye sunucularında olmadığın için gecikme olur. türkiye sunucuları 15 gün sonra falan gelecek. İnternet hızı içinde 25 mbps öneriliyor.
kusura bakmayın hocam biraz sinilendim yoldaş girdim 1 adam vuramadım normalde Keleş 1 dim aynı ayarları çekiyorum ama ya ekran bulanıklaşıyor yada Fare kesiliyor 3 fare denedim 5 ghz ye bağlıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mart ortasında gelecek diye biliyorum ve internet hızın düşük.
Altyapım yok maalesef

kusura bakmayın hocam biraz sinilendim yoldaş girdim 1 adam vuramadım normalde Keleş 1 dim aynı ayarları çekiyorum ama ya ekran bulanıklaşıyor yada Fare kesiliyor 3 fare denedim 5 ghz ye bağlıyım

Altyapım yok maalesef
Yapacak bir şey yok. Türkiye sunucuları gelince az daha iyi olur.

Altyapım yok maalesef
reis online oyunlarda illaki bir gecikme oluyor ama sende fazla olmasının sebebi sunucudandır büyük ihtimalle. Fiyat falan belli değil ama yakında gelecek tr sunucuları.

reis online oyunlarda illaki bir gecikme oluyor ama sende fazla olmasının sebebi sunucudandır büyük ihtimalle. Fiyat falan belli değil ama yakında gelecek tr sunucuları.
Papara kart çıkarttırdım eğer memnun olursam aylık almaya bakarım Başka pek oyun yok lol desen hiç sevemedim başka ücretsiz oyun önerin var mı Fare ile sıkıntım var mıdır sizce

Fiyat 50 TL diyorlar. Gayet makul büyük ihtimal 50 TL olacak.

Papara kart çıkarttırdım eğer memnun olursam aylık almaya bakarım Başka pek oyun yok lol desen hiç sevemedim başka ücretsiz oyun önerin var mı Fare ile sıkıntım var mıdır sizce
yok sanmıyorum. Mouse ne marka model ?

Geri