Valorant toxiclerden nasıl kurtulur

OxyVee

80+
Reaksiyon skoru
128
Selam herkese bugün kaç tane valorant'da maç girdim 10 yaşındaki çocuklar gelip oyunu sabote ediyorlar ve cidden çok sinir bozucu takımı taşıyorum bir tane aim kaydı diye çocuk anama sovuyor arkadaş mute atınca da geliyor oyunu sabote ediyor bunlara riot ne yapabilir ?

Selam herkese bugün kaç tane valorant'da maç girdim 10 yaşındaki çocuklar gelip oyunu sabote ediyorlar ve cidden çok sinir bozucu takımı taşıyorum bir tane aim kaydı diye çocuk anama sovuyor arkadaş mute atınca da geliyor oyunu sabote ediyor bunlara riot ne yapabilir ?
Raporla ban yesin yada faceit varsa ona başlayabilirsin

riot bir şey yapamaz malesef böyle oynayacaz

Yüksek elolara çıkarak kurtulabilirsin.

Takım seçme menüsünde herkese mikrofon bastırt. Karakter seçme ekranından anlaşılır zaten toxic olduğu.
Düşük ranklarda da arkadaşınla veya oyundan tanıştığın sağlam oynayan kişilerle girmeye dikkat et soloq çok takılma düşük elolarda

Riot en fazla raporlara karşılık onları susturabilir veya banlayabilir.

Sen ise sunucu değiştir. Türkiye'de böyle oyuncular çok.

Oyuncu mu demişim?

istanbul sunucularına girme frankfurt london gibi pingin max 80 90 olacak şekilde sunucular seç

istanbul sunucularına girme frankfurt london gibi pingin max 80 90 olacak şekilde sunucular seç
Onlara aslında girmek istiyorum ama İngilizcem pek iyi değil takım düzenine uyamam sadece arkadaşlar ile girersem olur buna birtek ben için değil riotun tamamen bitirmesi lazım

Riot en fazla raporlara karşılık onları susturabilir veya banlayabilir.

Sen ise sunucu değiştir. Türkiye'de böyle oyuncular çok.

Oyuncu mu demişim?
Usda Frankfurt sunucularını da Türkler sarmış durumda. Frankfurtta düzenli oynayan yabancılar da artık türkçe konuşmaya başlamış 🤭

Usda Frankfurt sunucularını da Türkler sarmış durumda. Frankfurtta düzenli oynayan yabancılar da artık türkçe konuşmaya başlamış 🤭
Frankfurt'da Türk olmayan mı var :D

Gerçi Paris'de bile var. Sonuçta interneti leş olmayan çok kullanıcı var.

Geri