Yardım Çözülmeyen ping sorunum

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Arkadaşlar selam, 1 aydır yaşadığım ping sorununu size anlatıcam. İlk olarak bu sorun git gide arttı. Bilgisayarı ilk aldığımda her şey çok güzeldi fakat zaman geçtikçe git gide droplar yiyordum. İlk başta valorant'ta, sonra cs:go şimdi de genel oyunlar + discord vs. Bir çok çözüm denedim, bunlar ; Müşteri hizmetlerini aramak (Kendileri kontrol etti sıkıntı olmadığını söylediler), kablo değiştirmek, anakartın LAN driverını kaldırıp tekrar yüklemek gibi. Evde bir bilgisayar daha var babam iş için kullanıyor. Kendisi hiç ping yemiyor. Sabit ping ile istediğini yapıyor ama ben yapamıyorum. Sizce sorun ne olabilr ? Çözümleriniz var mı ? Anakart'ım GİGABYTE B450M S2H V2. Size aygıt yöneticinden bir kaç fotoğraf bırakıyorum sizce normal olmayan veya düzeltilmesi gereken bir şey var mı ?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12.4 KB · Hit: 50
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    9.2 KB · Hit: 47
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    8.3 KB · Hit: 48
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    8.8 KB · Hit: 44
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    6.1 KB · Hit: 43
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    3.6 KB · Hit: 55
Ethernet kablonuz kötü olabilir
Değiştirmeyi deneyin.

Ethernet veya Wireless interfacenizde bir sikinti oldugunu dusunmuyorum. Oturdugunuz yerde olan internet altypaisinda sikinti olabilir. Veya Internet servis saglyacinizin dolu olmasidir. Ipv4 Forvarding kurallarini degistirip deneyebilirisniz. Ethernet kablonuzu degistirin.

Ethernet kablonuz kötü olabilir
Değiştirmeyi deneyin.
değiştirdim yine aynı konu orada belirttim.
Ethernet veya Wireless interfacenizde bir sikinti oldugunu dusunmuyorum. Oturdugunuz yerde olan internet altypaisinda sikinti olabilir. Veya Internet servis saglyacinizin dolu olmasidir. Ipv4 Forvarding kurallarini degistirip deneyebilirisniz. Ethernet kablonuzu degistirin.
Önceden olmayan ve şuan olmayan bir sorun bu sadece bende oluyor. Ipv4'ü denicem.

CAT5E ile CAT6 kablo arasında pek fark olmaz, CAT5E kablo drop yemenize sebep olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri