Hazır sistemlerde küçük bir miktar stok foruma ayrılmalı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu sefer de foruma üye olmayan kişiler bile burada konu açılmasını bekler.
5 stok yine kalmaz.
belli başlı kurallarla olabilir mesela minimum 1k mesaj sınırı olacak belli bir tarihten beri kayıtlı üye olacak falan derler ona göre bir sistem ayarlanabilir.
@Abdullah Hacıgül

sen bu foruma üyesin diye ayrıcalık istiyorsun bence bu etik değil aktiflik ne alaka
Ne zaman anlayacaksın bilmiyorum. Allah beni biliyor, asla kendim için istemiyorum. Zaten sistemim var, olmasa ve alacak olsam da zaten her şekilde ben onu alırım sen dert etme. Ben burada diğerlerini düşünüp söylüyorum. Az bir stoğu dert ediyorsan ilk forumda beklersin sonra da YT'da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Abi konuyu kilitler misin bir önerinin bu kadar tepki alacağını bilmiyordum.

Ne zaman anlayacaksın bilmiyorum. Allah beni biliyor, asla kendim için istemiyorum. Zaten sistemim var, olmasa ve alacak olsam da zaten her şekilde ben onu alırım sen dert etme. Ben burada diğerlerini düşünüp söylüyorum. Az bir stoğu dert ediyorsan ilk forumda beklersin sonra da YT'da.

@Mehmet Yılmaz Abi konuyu kilitler misin bir önerinin bu kadar tepki alacağını bilmiyordum.
yineden burda kayıt olmanız ve fazla mesajınız olması sizi üstün yapması etikmi ?

yineden burda kayıt olmanız ve fazla mesajınız olması sizi üstün yapması etikmi ?
Kardeşim düzgün okur musun. Fazla mesajım olması ne alaka. Zaten "sistemi alamadım" diye foruma geliyorsunuz konuları görüyorsunuz 5 dk önce gelirsiniz belki de sistemi alırsınız ne değişir bununla.

Kardeşim düzgün okur musun. Fazla mesajım olması ne alaka. Zaten "sistemi alamadım" diye foruma geliyorsunuz konuları görüyorsunuz 5 dk önce gelirsiniz belki de sistemi alırsınız ne değişir bununla.
bronz üstü alsına mantıklı diyordun işte buraya üye olduğun önce alıyorsun bu bence etik değil

Hocam arkadaşın dediğini ne abartmissiniz ya
Adam diyor ki Abdullah abi foruma ayrıcalıklar güzellikler yapacaktı bu tarz bir şey yapabilir millete haksızlık olur diyorsunuz da sadece 5 stoktan bahsediyoruz boyle bir güzellik yapılabilir çokta güzel olur bence.

80+ Bronze ve üstü alabilsin sadece
Ekmek de banılabilsin tam olsun 👌
Tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyorum belki sınırlı sayıda stok koyarak foruma duyurulabilir sonra da geriye kalanları koyarak itopya ana sayfa + DA sosyal hesaplarda duyurulabilir mesela. Benim sistemim var ve ben kendim topluyorum ancak almak isteyen çok kişi var bu forumdakiler de dahil bence mesela 100 stok varsa 5'i filan sadece foruma ayrılmalı.

@Abdullah Hacıgül Abi bakarsan sevinirim.
Saçma

Hocam arkadaşın dediğini ne abartmissiniz ya
Adam diyor ki Abdullah abi foruma ayrıcalıklar güzellikler yapacaktı bu tarz bir şey yapabilir millete haksızlık olur diyorsunuz da sadece 5 stoktan bahsediyoruz boyle bir güzellik yapılabilir çokta güzel olur bence.
hocam siz anlayabilecek birine benziyorsunuz 5 stok abdullah abi çıkardığı sistremlerdeki stok içinn fazla maks 300 gördüm

hocam siz anlayabilecek birine benziyorsunuz 5 stok abdullah abi çıkardığı sistremlerdeki stok içinn fazla maks 300 gördüm
Hocam bugün 100 stok vardı azdı haklısınız ama böyle bir güzellik yapılabilir ha 1 ha 2 stok ama güzel olur yani
Verilen sistem sayısına göre alacak kişiler arasından çekiliş yapılıp link bile atılabilir bence.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri