Samuray Penguen
80+
inşallah etik dene şeyi öğrenirsinFikrim değişti ve söyledim de zaten ama hâlâ ısrar ediyorsun ben o fikirden döndüm bile. Öneri zaten bunlar.
inşallah etik dene şeyi öğrenirsinFikrim değişti ve söyledim de zaten ama hâlâ ısrar ediyorsun ben o fikirden döndüm bile. Öneri zaten bunlar.
peki bu ayrıcalığa girmiyormu buraya üyesin diye ne farkın var evet onu demiş ama indirim felan demiş özel stok dememişHocam bugün 100 stok vardı azdı haklısınız ama böyle bir güzellik yapılabilir ha 1 ha 2 stok ama güzel olur yani
Verilen sistem sayısına göre alacak kişiler arasından çekiliş yapılıp link bile atılabilir bence.
Silver veya gold üstü alabilsin bence.80+ Bronze ve üstü alabilsin sadece
Ya bak şimdi. Sen mesela çok aktif değilsin ama bu konuyu nasılsa bulmuşsun. Eğer mesela özel 2 stok olsa o konuyu da bulursun belki de alırsın neresi etik değil bunun?inşallah etik dene şeyi öğrenirsin
Üye olmaları yeterli olur o aşırı fazla.Silver veya gold üstü alabilsin bence.
Hocam evet giriyor amaçta o zatenpeki bu ayrıcalığa girmiyormu buraya üyesin diye ne farkın var evet onu demiş ama indirim felan demiş özel stok dememiş
evet sizin gibileri gördükten sonra soğudum bu ayrıcalık vbizim ne farkımız avr alt üstü buraya üyeyizYa bak şimdi. Sen mesela çok aktif değilsin ama bu konuyu nasılsa bulmuşsun. Eğer mesela özel 2 stok olsa o konuyu da bulursun belki de alırsın neresi etik değil bunun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üye olmaları yeterli olur o aşırı fazla.
Allah aşkına söyle bana kim sana 5 dedi. Mesela dedim. 1 bile olsa anlamı olur.hocam siz anlayabilecek birine benziyorsunuz 5 stok abdullah abi çıkardığı sistremlerdeki stok içinn fazla maks 300 gördüm
tama işte ssizin ne farkınız var alt üstü buray üyesiniz ben onu anlamıyorumHocam evet giriyor amaçta o zaten
Ama yarı yarıya stokları foruma versin demiyoruz ki 3 4 taneden bahsediyoruz.
Ben indirimden bahsetmiyorum.
sayıyı örnek verdim senin 80+ BRONZE ÖRNEĞİNE KATILMAN GİBİAllah aşkına söyle bana kim sana 5 dedi. Mesela dedim. 1 bile olsa anlamı olur.
Eğer yazdığın gibi anlıyorsan tamamdır ne diyim.evet sizin gibileri gördükten sonra soğudum bu ayrıcalık vbizim ne farkımız avr alt üstü buraya üyeyiz
Hocam ben bronze üstüne verilsin diye bir şey dedim mi genel forumdan bahsediyorum yatama işte ssizin ne farkınız var alt üstü buray üyesiniz ben onu anlamıyorum
İlk başta katılmıştım sonra fikrim değişti neden anlamakta zorluk çekiyorsun? Bunların hepsi ÖNERİ.tama işte ssizin ne farkınız var alt üstü buray üyesiniz ben onu anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sayıyı örnek verdim senin 80+ BRONZE ÖRNEĞİNE KATILMAN GİBİ
bu yüzden onlardan üstün olma hakkını isteyebiliyorsunuz tebrik ederimHocam ben bronze üstüne verilsin diye bir şey dedim mi genel forumdan bahsediyorum ya
Ona yönetici karar verir
Ne farkınız vara gelince burada Gold silver belki bronze farketmez
Burada ki bu rutbelere sahip çoğu insan birilerine yardımcı oluyor forumda böyle bir farkımız var.
Ama bunu böyle bir şeye sokmaya gerek var mı bilmem.
tama işte bence önerdiğin şey saçmaİlk başta katılmıştım sonra fikrim değişti neden anlamakta zorluk çekiyorsun? Bunların hepsi ÖNERİ.