Yardım Uzak durmam gereken hdd markaları nelerdir?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,934
Arkadaşlar yarın pc ciye gidicem hdd için hdd im bozuksa pc ciden hdd alıcam kargo için büyük sıkıntı hdd ler sizden ricam şu model dir marka dır uzak dur diyerek tavsiye verip şu markaları alabilirsin demeniz
Okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar

Arkadaşlar yarın pc ciye gidicem hdd için hdd im bozuksa pc ciden hdd alıcam kargo için büyük sıkıntı hdd ler sizden ricam şu model dir marka dır uzak dur diyerek tavsiye verip şu markaları alabilirsin demeniz
Markadan ziyade özelliklerine bakarak alın.
Sata 2 Harddisk satmaya çalışırsa almayın.Sata 3 almaya bakın.
HD Tune programiyla test yapın.Bad sector yoksa alabilirsiniz.

Markadan ziyade özelliklerine bakarak alın.
Sata 2 Harddisk satmaya çalışırsa almayın.Sata 3 almaya bakın.
HD Tune programiyla test yapın.Bad sector yoksa alabilirsiniz.
Hocam elimdeki anakart sata 1 ama

o adama da kargoyla gelmiyor mu bence internetten al

-2.El Alma

-Okuma-Yazma hızına dikkat et

-Yeni çıkan pek bilinmeyen markalar yerine yıllardır piyasada kök salmış markaları tercih et

Hayırlı Akşamlar

bad sectoru varmı
bilindik bir marka mı
hızları normal mi
sağlığı nasıl
bunlara dikkat edersen sıkıntı olmaz
seagate hdd bak derim adamlar yapıyor

HDDler SSDler kadar sorunu olan diskler değil. Ben yine de bilgisayarcıdan almanı tavsiye etmem. Merak etme kargodan da zarar gelmez, en temizi internetten almak.Seagate, WD Green alabilirsin.

Marka değil bad sector model ve hıza bağlı orda sana göstereceklerinin çoğu WD seagate Toshiba olacaktır ve birkaç bilinmeyen marka...
Hepsinin özelliklerine bak ve harddisk sentinel uygulaması ile test yaptır bad sector varsa ve sağlığı düşükse alma bide 7200 rpm olmasına dikkat et. kaç GB olacağı sana kalmış.

samsung hdd kaldı mı yahu iç göremiyorum
Çok yok ya bende göremiyorum. SSDleri varken gerekli de değil gibi artık şu devirde. Eski bilgisayarımda Samsung var hala kullanıyorum o diski 15K saat çalışmış hala sağlığı ve performansında sıkıntı yok maşallah..

Geri