Bilgisayarın çok uzun zamandır format atılmadıysa bilmediğin programlar cart curt yüklü ise fps artışı olur virüs bile olabilir bilgisayarında attığında kendin deneyimle. Usb flash belleğe rufus programı ile windows iso dosyasını yaz.Format atmadan önce ve soran neler yapmalıyım?Nasıl format atarım?Bilgisayarda fps artışı olur mu?(bilmediğim şeyler yüklüydü)
windows 10 formatı atacağını varsayıyorum öncelikle media creation tool aracını indirmelisin ve sonra iki seçenek çıkacak başka bilgisayar için de yine orada iki seçenek çıkacak istersen araç üzerinden yazdırabilirsin onda sorun olursa iso indir seçeneğine tıkla son gelen iki seçenekten ve rufus ile sistemine uygun bir şekilde yazdır ondan sonra ise driverları yüklemelisinFormat atmadan önce ve soran neler yapmalıyım?Nasıl format atarım?Bilgisayarda fps artışı olur mu?(bilmediğim şeyler yüklüydü)
donanimarsivi.com
Evet baya oldu.Bilgisayarın çok uzun zamandır format atılmadıysa bilmediğin programlar cart curt yüklü ise fps artışı olur virüs bile olabilir bilgisayarında attığında kendin deneyimle. Usb flash belleğe rufus programı ile windows iso dosyasını yaz.
Daha hiçbir şey yapmadım.USB belleğe yazdıysanız, BIOS'a girip Boot menüden flash belleğinizi seçip başlatırsanız kurulum başlar. Driverleri kurduktan sonra kullanabilirsiniz. FPS fazla artmaz.
windows 10 formatı atacağını varsayıyorum öncelikle media creation tool aracını indirmelisin ve sonra iki seçenek çıkacak başka bilgisayar için de yine orada iki seçenek çıkacak istersen araç üzerinden yazdırabilirsin onda sorun olursa iso indir seçeneğine tıkla son gelen iki seçenekten ve rufus ile sistemine uygun bir şekilde yazdır ondan sonra ise driverları yüklemelisin
donanimarsivi.com
evet birde yardımcı olduysam rapor et kısmından en iyi cevap olarak raporlarsanız sevinirimEvet baya oldu.
Daha hiçbir şey yapmadım.
Sizin dedikleriniz şeyler burda yer alıyor demi?![]()
Windows 10'a Format Nasıl Atılır? | Donanim Arşivi
Bilgisayarın daha üstün performans göstermesini isteyenlerin yapmak istediği Windows 10 Formatlamak işlemini anlattık.donanimarsivi.com