steam: bonjourYılların oyunu gta san andreas ı indirmek istedim ama internette hep sağlam indir sitesinin linkini vermişler, site de ki indirme linkleri de çökmüş, bildiğiniz başka bi site var mı ?
Korsana destek yok.
![]()
Grand Theft Auto: San Andreas Steam'de
Five years ago Carl Johnson escaped from the pressures of life in Los Santos, San Andreas... a city tearing itself apart with gang trouble, drugs and corruption. Where filmstars and millionaires do their best to avoid the dealers and gangbangers. Now, it's the early 90s. Carl's got to go home.store.steampowered.com
buldum, yine de teşekkürlersteam: bonjour
Steam versiyonu sorunlu diyorlar forumda korsana destek yasakYılların oyunu gta san andreas ı indirmek istedim ama internette hep sağlam indir sitesinin linkini vermişler, site de ki indirme linkleri de çökmüş, bildiğiniz başka bi site var mı ?
korsan yasak diyolar beyler, ban yemeyesiniz ?1337x sitesinden indirebilirsin ben tüm torrentlerimi ordan indiriyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
bur dan indirebilirsin https://cloud.mail.ru/public/8piH/te2zRJn5Y
siz linki kaydedin ben kaldırıyorum o zaman ben de burdan indirdim kaydedince söyleyinkorsan yasak diyolar beyler, ban yemeyesiniz ?
Korsana destek yok demiştim linç yemiştim şimdi korsana destek yok denilince bir şey demiyorlar