Anakartın eğer çift slot destekliyorsa o rami 4 gb yaparsan ve internetten bilgisayar fps arttırma vidolarına bakarak yapabilirsin eğer ben o işlerden pek anlamıyorum diyorsan Discorddan ekle beni yardımcı olurum Müptezel ' Toerax#5353peki ram sistemi yavaşlatırmı benim aklımdaki soru o
ram sistemi yavaşlatmaz sistemin yavaş çalışmasında etkin rol oynar ramı yükselttiğinde sistemin çalışmasında farklılık görürüz ama bilgisayarın arayüzünün açılıp kapanmasının hızlanmasını istiyorsanız ilk olarak ssd alıp bütçenizi topladığınızda ramınızı upgrade edebilirsinizpeki ram sistemi yavaşlatırmı benim aklımdaki soru o
h61 anarkatım var sıkıntı olurmuram sistemi yavaşlatmaz sistemin yavaş çalışmasında etkin rol oynar ramı yükselttiğinde sistemin çalışmasında farklılık görürüz ama bilgisayarın arayüzünün açılıp kapanmasının hızlanmasını istiyorsanız ilk olarak ssd alıp bütçenizi topladığınızda ramınızı upgrade edebilirsiniz
hiçbir sıkıntı olmaz 8gb'a kadar yükseltebilirsinh61 anarkatım var sıkıntı olurmu