Bilgisayarım neden yavaş anlayan var mı ?

samole44

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
bilgisayarımda 7200 rpm harddisk olmasına rağmen sistem aşırı derecedede yavaş 1 dakikada açılıyor windows 8.1 kullanıyorum 7de sıknıtı verdiği için
işlemci: i5 3470
ekran kartı :r7 240
ram:2gb
harddisk :7200 rpm 500 gb

ram baya düşük ama sisteme 120gb' da olsa ssd eklersen çok daha iyi olur

HDD varsa 1 dakikada açılması normal

kral ram cok dusuk sıstemde ssd yok ondan dolayı bunları degıstırırsen sıkıntın kalmaz

peki ram sistemi yavaşlatırmı benim aklımdaki soru o
Anakartın eğer çift slot destekliyorsa o rami 4 gb yaparsan ve internetten bilgisayar fps arttırma vidolarına bakarak yapabilirsin eğer ben o işlerden pek anlamıyorum diyorsan Discorddan ekle beni yardımcı olurum Müptezel ' Toerax#5353

peki ram sistemi yavaşlatırmı benim aklımdaki soru o
ram sistemi yavaşlatmaz sistemin yavaş çalışmasında etkin rol oynar ramı yükselttiğinde sistemin çalışmasında farklılık görürüz ama bilgisayarın arayüzünün açılıp kapanmasının hızlanmasını istiyorsanız ilk olarak ssd alıp bütçenizi topladığınızda ramınızı upgrade edebilirsiniz

Durumun Ram ile alakası yok. HDD de ortalama açılma 50 60 saniye zaten. Bios tan açılıştaki anakart logosu felan kapatılır 2 3 saniye kısalır. Ama hızlı açılış istiyorsan SSD şart.

ram sistemi yavaşlatmaz sistemin yavaş çalışmasında etkin rol oynar ramı yükselttiğinde sistemin çalışmasında farklılık görürüz ama bilgisayarın arayüzünün açılıp kapanmasının hızlanmasını istiyorsanız ilk olarak ssd alıp bütçenizi topladığınızda ramınızı upgrade edebilirsiniz
h61 anarkatım var sıkıntı olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,620
Üyeler
192,760
Son üye
LostNebula
Geri