WİTCHER 2 OYNANIRMI?

RPG kısmı Witcher 3'den güzel bence
Öyle zaten. Cidden şaşırdım koskoca bölümün değişmesine. Hikayenin tokluğu da çok iyi. RPG açısından kesinlikle Witcher 3'ü geçer, hiç Witcher 3'ü korumaya çalışmayacağım. Hikayesi de Witcher 3 ile eşit diyebilirim çünkü bütün politik olaylar Witcher 2 oyununda geçiyor ve güzel.

Öyle zaten. Cidden şaşırdım koskoca bölümün değişmesine. Hikayenin tokluğu da çok iyi. RPG açısından kesinlikle Witcher 3'ü geçer, hiç Witcher 3'ü korumaya çalışmayacağım. Hikayesi de Witcher 3 ile eşit diyebilirim çünkü bütün politik olaylar Witcher 2 oyununda geçiyor ve güzel.
Ben de 2. sefer Witcher 2'ye başlayacağım 2. bölümü farklı oynamak için.

UberÖlçekleme açık mıydı? Bu ayar en az 10 fps yiyor.
Hocam gördüğüm bütün ayarları başlatma seçeneği YouTube dan falan baktım ayarladım yinede alamadım 600x400 de bile 40 fps zor görüyordu.

Oynanır. Tavsiyem kitapları ve ilk oyunun hikayesini okuman.

Hocam gördüğüm bütün ayarları başlatma seçeneği YouTube dan falan baktım ayarladım yinede alamadım 600x400 de bile 40 fps zor görüyordu.
Bu ayarı kapatmamış olabilirsiniz, eğer başka indirimde alırsanız kapatın ben GTX 1660 Superle bile bu ayar açıkken 50 FPS üstüne çıkmıyordu Witcher 3'den az FPS alıyorsun bu ayar açıkken.

Bu ayarı kapatmamış olabilirsiniz, eğer başka indirimde alırsanız kapatın ben GTX 1660 Superle bile bu ayar açıkken 50 FPS üstüne çıkmıyordu Witcher 3'den az FPS alıyorsun bu ayar açıkken.
Vallaha 20 gb giden internete ve 4 saat beklediğime üzülmüştüm.

Vallaha 20 gb giden internete ve 4 saat beklediğime üzülmüştüm.
Ben de eski PC'ye Assassin's Creed Syndicate indirmiştim 45 GB açılmamıştı bile, bilirim o acıyı :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,015
Üyeler
197,109
Son üye
gcoskun
Geri