Formattan sonra bilgisayarım çok yavaşladı

drcymer

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba dün bir konu daha açmıştım, tekrar format at ve elle yükle driverlar denmişti denedim bilgisayar 10dk da kendisine geliyor açtıktan sonra.
İlk aldığımda 10sn de açılan ve hızlı işlemleri yapan bilgisayardan eser yok şu anda nedeni ne olabilir driverları tek tek yükledim hızlandırma animasyonları kapattım fakat çok bir şey fark etmedi

Merhaba dün bir konu daha açmıştım, tekrar format at ve elle yükle driverlar denmişti denedim bilgisayar 10dk da kendisine geliyor açtıktan sonra.
İlk aldığımda 10sn de açılan ve hızlı işlemleri yapan bilgisayardan eser yok şu anda nedeni ne olabilir driverları tek tek yükledim hızlandırma animasyonları kapattım fakat çok bir şey fark etmedi
Depolama modeliniz nedir? (ssd veya hdd hasar görmüş veya sorunlu olabilir.)

Format atın ve internete bağlanın. Bilgisayarı kendi haline bırakın. Windows birden fazla güncelleme yapacak. Sabılrı olun.

Depolama modeliniz nedir? (ssd veya hdd hasar görmüş veya sorunlu olabilir.)
Windows'un kurulu olduğu SSD 500gb m2 Kingston 2200/2000
ek olarak 500Gb 7200 barracuda hdd var bu eski hasarlı olabilir diye şüphem var ama windows onda kurulu değil neden yavaşlatsın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format atın ve internete bağlanın. Bilgisayarı kendi haline bırakın. Windows birden fazla güncelleme yapacak. Sabılrı olun.
Format attım, pc internete 2 buçuk saattir bağlı windows updateleri yaptım daha yapacak ise akşama kadar ellemem yeter ki düzelsin artık

akşama kadar bekle bi birde hdd ye test yap

Geri