Formattan sonra bilgisayarım çok yavaşladı

drcymer

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba dün bir konu daha açmıştım, tekrar format at ve elle yükle driverlar denmişti denedim bilgisayar 10dk da kendisine geliyor açtıktan sonra.
İlk aldığımda 10sn de açılan ve hızlı işlemleri yapan bilgisayardan eser yok şu anda nedeni ne olabilir driverları tek tek yükledim hızlandırma animasyonları kapattım fakat çok bir şey fark etmedi

Merhaba dün bir konu daha açmıştım, tekrar format at ve elle yükle driverlar denmişti denedim bilgisayar 10dk da kendisine geliyor açtıktan sonra.
İlk aldığımda 10sn de açılan ve hızlı işlemleri yapan bilgisayardan eser yok şu anda nedeni ne olabilir driverları tek tek yükledim hızlandırma animasyonları kapattım fakat çok bir şey fark etmedi
Güncelleme yapıldığı içindir

Windows üzerinden FastBoot açın Youtubeden bakarak , BİOS değil Windows diyorum dikkat edin

Formattan sonra kasması normal ben hem HDD hem SDD kullanırken bilgisayar saatlerce kendine gelmiyordu güncelleme ve biraz zaman ile sıkıntınızın çözüleceğini düşünüyorum . fakat bu sorunun sadece Windows'ta olduğunu farkettim lakin Linux kullandığım zamanlarda böyle bir sorun yaşamıyordum...

bios'ta ayarlarda gezerken görmüştüm fastboot ayarı enable onu ellememe gerek var mı?
Hayır kalsın iyidir arkadaşın problemi windows ile alakalı %90 o yüzden BİOS değil dedim , açık olması açılışı hızlandırır , zararı yoktur

Formattan sonra kasması normal ben hem HDD hem SDD kullanırken bilgisayar saatlerce kendine gelmiyordu güncelleme ve biraz zaman ile sıkıntınızın çözüleceğini düşünüyorum . fakat bu sorunun sadece Windows'ta olduğunu farkettim lakin Linux kullandığım zamanlarda böyle bir sorun yaşamıyordum...
umarım düzelir teşekkürler fikriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows üzerinden FastBoot açın Youtubeden bakarak , BİOS değil Windows diyorum dikkat edin
bu videoya baktım onda açık olan hızlı açılma benim de açık zaten

umarım düzelir teşekkürler fikriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu videoya baktım onda açık olan hızlı açılma benim de açık zaten
O zaman benim bilmediğim bir sorun var :(

Ekler

• scan1.PNG
    scan1.PNG
    18.3 KB · Hit: 59
  • scan2.PNG
    scan2.PNG
    17.8 KB · Hit: 62