Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Çift.

Hesap kapanınca param gitmiyor değil mi? Sorun yok o zaman
Sadece 1 yeniniz gidiyor ama hesabı actirabilirsiniz benim 10 dk içinde açıldı @Dambıldor unda açıldı ama @xSkynel in 9 kere denemesine rağmen açılmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen al-sat için mi aldın kartı yoksa kullanmak için mi?
Kullanmak

İptal falan olmadı değil mi hocam ?
Hayır iptal olmadı siparişim onaylandı bile yarın kargoya verilicek

Sadece 1 yeniniz gidiyor ama hesabı actirabilirsiniz benim 10 dk içinde açıldı @Dambıldor unda açıldı ama @xSkynel in 9 kere denemesine rağmen açılmadi

Kullanmak

Hayır iptal olmadı siparişim onaylandı bile yarın kargoya verilicek
babamın kartının yurt dışı alışverişe açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

@KeReM 1963 Hocam Amazondan kart nasıl alınıyor yardımcı olur musun lütfen.( 5500,1650s falan lazım alınabilir mi?)

Bu arada hayırlı olsun.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

bu arada toplam 5650 TL Tuttu

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

almak isteyen olursa diye linkini bıraktım

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
Fiyat süper, hayırlı olsun usda. İnşallah kazasız belasız eline ulaşır ve memnun kalırsın :)

Kerem yardımların ve sorularıma soluksuz cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. :) Umarım siparişin kazasız belasız bir şekilde eline ulaşır. Ulaştıktan sonra bir küçük bilgilendirme mesajı da bekliyor olacağım. Takipteyim :)

Kerem yardımların ve sorularıma soluksuz cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. :) Umarım siparişin kazasız belasız bir şekilde eline ulaşır. Ulaştıktan sonra bir küçük bilgilendirme mesajı da bekliyor olacağım. Takipteyim :)
Rica ederim ne demek , geldiği zaman yazarım

Geri