gvggg1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,682
Sen al-sat için mi aldın kartı yoksa kullanmak için mi?Neden korkuyorsun en kötü hesabın kapanır ve 1 yen yani 0.08 kuruşunuz gider
Sen al-sat için mi aldın kartı yoksa kullanmak için mi?Neden korkuyorsun en kötü hesabın kapanır ve 1 yen yani 0.08 kuruşunuz gider
Çift.Tek-Çift fan?
forum.donanimarsivi.com
Sadece 1 yeniniz gidiyor ama hesabı actirabilirsiniz benim 10 dk içinde açıldı @Dambıldor unda açıldı ama @xSkynel in 9 kere denemesine rağmen açılmadiHesap kapanınca param gitmiyor değil mi? Sorun yok o zaman
KullanmakSen al-sat için mi aldın kartı yoksa kullanmak için mi?
Hayır iptal olmadı siparişim onaylandı bile yarın kargoya verilicekİptal falan olmadı değil mi hocam ?
babamın kartının yurt dışı alışverişe açık olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?Sadece 1 yeniniz gidiyor ama hesabı actirabilirsiniz benim 10 dk içinde açıldı @Dambıldor unda açıldı ama @xSkynel in 9 kere denemesine rağmen açılmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır iptal olmadı siparişim onaylandı bile yarın kargoya verilicek
Ben 6500 Tl ye sattım stok beklıyorum direk alacağım.6K ye RX 5600 XT mi satıp alayım mı? Risk falan var mıdır?
1660 süper ön sipariş olarak 2300TL'ye aliniyordu ama 1 2 ayda geliyor.@KeReM 1963 Hocam Amazondan kart nasıl alınıyor yardımcı olur musun lütfen.( 5500,1650s falan lazım alınabilir mi?)
Bu arada hayırlı olsun.
1660 süper ön sipariş olarak 2300TL'ye aliniyordu ama 1 2 ayda geliyor.
Hocam ben full ban yiyorum @KeReM 1963 anlatsa daha iyiHocam nasıl alıyoruz anlayabilecek varmı kart arıyorum acil lazım numara vs verebilirim.
Fiyat süper, hayırlı olsun usda. İnşallah kazasız belasız eline ulaşır ve memnun kalırsınAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur
bu arada toplam 5650 TL Tuttu
kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum
Amazon | GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GD | 日本ギガバイト | グラフィックボード 通販
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GDがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
almak isteyen olursa diye linkini bıraktım
edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
Sağolun , inşallahFiyat süper, hayırlı olsun usda. İnşallah kazasız belasız eline ulaşır ve memnun kalırsın![]()
Rica ederim ne demek , geldiği zaman yazarımKerem yardımların ve sorularıma soluksuz cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım siparişin kazasız belasız bir şekilde eline ulaşır. Ulaştıktan sonra bir küçük bilgilendirme mesajı da bekliyor olacağım. Takipteyim
![]()