Gigabyte 1660 superr

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Stoklar düzeldiğinde 1660s olarak bunu düşünüyorum gigabyte tasarim olarak çok güzel yapmamismi :) diğer kartlara göre ayni fiyatlarda 2200 tl bu kartin bir sorunu varmi soğutmasi olsun fln

Stoklar düzeldiğinde 1660s olarak bunu düşünüyorum gigabyte tasarim olarak çok güzel yapmamismi :) diğer kartlara göre ayni fiyatlarda 2200 TL bu kartin bir sorunu varmi soğutmasi olsun fln

Gigabayt en sevdiğim marka diyebilirim imkanım olsa Gigabayt sistem dizerin o derece

Windforce modellerde sıkıntı var diye biliyorum. Ancak bu düz OC modelde sıkıntı var mıydı hatırlamıyorum. Gaming OC veya Aorus olanlarda hiç sıkıntı yaşanmıyor orası kesin.
Not: Yorumlarında fan sesi ve ısınmadan söz etmişler sanırım bu linki paylaştığınız ürün de Windforce model.

Önermem. Fanlarından tuhaf sesler gelebiliyor.

Windforce modellerde sıkıntı var diye biliyorum. Ancak bu düz OC modelde sıkıntı var mıydı hatırlamıyorum. Gaming OC veya Aorus olanlarda hiç sıkıntı yaşanmıyor orası kesin.
Not: Yorumlarında fan sesi ve ısınmadan söz etmişler sanırım bu linki paylaştığınız ürün de Windforce model.
Sadece 2 fanlı windforce serileri ısınıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama çoğu kizdan güzel değilmi :)
Değil.

Stoklar yenilenirse ROG Strix gibi modelleri indirim bekleyerek almanızı öneririm, bana göre o daha yakışıklı. Geçtiğimiz aylarda Amazon üzerinde 2.300 TL'ye düşmüştü.

Stoklar yenilenirse ROG Strix gibi modelleri indirim bekleyerek almanızı öneririm, bana göre o daha yakışıklı. Geçtiğimiz aylarda Amazon üzerinde 2.300 TL'ye düşmüştü.
Link varmi acaba

Link varmi acaba
Link olsa şimdiye stokları bırakırlar mı sence? Elbette bitmiştir. Takip etmelisiniz malesef. Ayrıca geçtiğimiz aylar derken bu mining sıkıntısı başlamadan öncesi ise şu an öyle bir fiyata ürün bulmak imkansız. Stoklar düzelirse tekrar indirimli ve düzgün fiyatlara bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz aylar dediğim Kasım gibi olmalı. Bu yüzden şu anda elimde link vs. yok.

@BaşaramadıkAbi
Yanlış bir şey söylediysem düzeltin lütfen. Ben de öğrenmiş olayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,504
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri