İnceleme Valorant avrupa (londra) sunucusu

KirliKill

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,276
@RTX3070 Hocamın yaptığı londra sunucusu konusu kafamı karıştırmıştı pingden korkuyordum avrupada pingim falan adam vuramam dedim. tr de bile 40 ping alıyordum ama yeter dedim. bugün bir icebox maçı attım ve takımıma 9 yaşında bir çocuk geldiği zaman yeter dedim ve londraya geçtim ve şimdi + ve - yönlerini anlatacağım

adam vuramadığınızda nt diyip geçiştiriyolar ama tr de olsak senin an.. bac.. ka... kızı.. dinini ima... falan derler o toxic kitlenin 1 gramı bile londrada yok
insanlar cidden çok güzel ve ekonomik oynuyor mal gibi ilk elden sherrif çekmiyorlar ve en güzeli ise shifte basıyolar. hocam anlamıyorumtr de olsak varya ben burdayım diye bağırırlar.
normalde bendeniz sage mainim ve londranın sagesi tr nin jetti diyebilirimtr de adamlar 5 dövüşçü alıyor ama londrada maksimum2 dövüşçü gördüm. genellikle phoenix ve jett seçiliyor. phenix yerine reyna alanları gördüm ama ağırlık jett phoenix taraftarılar.
Ping tarafına gelicek olursak "yiaaaağ oynatmıyo adamı 2 saat sonra görüyom olayı yok. gönlünüzce oynayabilirsiniz ki ben mardinde yaşıyorum ve altyapım vdsl 35 mbps destekliyor. londrada 100 ping alıyordum ama örneğin duvara falan bıçak atınca ping olduğunu hisettiriyordu.

londra sunucusunun kötü yanı ise o samimi ortam yok :(
TR'de bazen gerçekten güzel insanlara denk geliyorsun ve güzel arkadaşlıklar kurabiliyorsun ama avrupada bu yok. insanlar asosyal bazen mic bile açmadıkları oluyor. "yok aga ben oyunuma bakarım rank kasarım arkadaşa ihtiyacım yok diyorsanız sizin bileceğinizdin
@RTX3070 reis pingi az olan frankfurt sunucusu var önerir misin ?

Aklı olan TR serverin de oynamasın :oops:
Bugün arkadaşım İstanbul server'ında oynayalım dedi iyi tamam dedim takımda bir Raze vardı adam kapının önünde bekliyor sen neden çıkmıyorsun diyor sonra aramızda 2 kill farkı var ***** filan diyor ölünce çok garip bir insan (uzatmada 4k clutch atmasam maç gidiyordu odin sağolsun).

Bugün arkadaşım İstanbul server'ında oynayalım dedi iyi tamam dedim takımda bir Raze vardı adam kapının önünde bekliyor sen neden çıkmıyorsun diyor sonra aramızda 2 kill farkı var ***** filan diyor ölünce çok garip bir insan (uzatmada 4k clutch atmasam maç gidiyordu odin sağolsun).
Yahu bizim takımda olup rakibe info veren var rekabet maçında.

Bende lolde yaklasık 1 yıldır euw de oynuyorum aynı ortam westte de var cok nadir toxic insanlara rastlıyorum ama dedigin gibi trdeki samimiyet yok aga westte 6 7 mac atıyosam tr de de 4 5 mac atmadan cıkmıyorum oyundan weste gecince boyle depresyona giriyorum :d ama tr oylemi degil yanlıslıkla bi ol anana avradına kaysınlar hic bir seyin kalmıyor

Vay be akılsızmışım.

Ama napim İstanbul'da bile ping var :D
istanbulda 40 pingle oynuyom. kesinlikle geç londraya pişman olmazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende lolde yaklasık 1 yıldır euw de oynuyorum aynı ortam westte de var cok nadir toxic insanlara rastlıyorum ama dedigin gibi trdeki samimiyet yok aga westte 6 7 mac atıyosam tr de de 4 5 mac atmadan cıkmıyorum oyundan weste gecince boyle depresyona giriyorum :d ama tr oylemi degil yanlıslıkla bi ol anana avradına kaysınlar hic bir seyin kalmıyor
lol euw da bile türkler var lolu tamamen bıraktım ve huzurluyum.

Geri