Asus TUF Gaming VG249Q Nasıldır?

Etzell

80+
Reaksiyon skoru
18
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
monitörüm yok incehesaptan bunu aldım fps oyunları oynuyorum genelde nvidia ekran kartım var özelliklerini kullanabilirmiyim ? almakla iyi mi? yaptım kötü mü ?
Güzel monitör hayırlı olsun. Displayport ile bağlasan gsync açabilirsin.

hayırlı olsun

Hayırlı olsun güle güle kullan.

allah razı olsun sanırsam içinden sadece hdm kablosu çıkıyor önerebileceğin dp kablosu var mı bide bu gsync ne işe yarıyor anlamıyorum pek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

allah razı olsun
Büyük ihtimal dp kablosuda çıkar. Aoc monitörümde çıkmıştı.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
inşallah allah razı olsun

Büyük ihtimal dp kablosuda çıkar. Aoc monitörümde çıkmıştı.
kutu açılımına baktım ama çıkmıyor yine de bekliyim çıkar belki zaten hdm ile 144 hz alabiliyorum diye biliyorum o özellik için foruma yazarım kablo markası tavsiyesi için

kutu açılımına baktım ama çıkmıyor yine de bekliyim çıkar belki zaten hdm ile 144 hz alabiliyorum diye biliyorum o özellik için foruma yazarım kablo markası tavsiyesi için
Hdmi 2.1 ile alabılıyorsun 144hz.

Hayırlı olsun. Gayet güzel bir monitör almışsın. Ben kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi bir monitör. İçinden DP kablosu çıkmıyor ama çıkan HDMI kablosu 144Hz destekliyor.

hayırlı olsun fiyatını hak eden bir ürün.

Hayırlı olsun güzel monitör.
allah razı olsun

Hayırlı olsun. Gayet güzel bir monitör almışsın. Ben kullanıyorum, fiyatına göre çok iyi bir monitör. İçinden DP kablosu çıkmıyor ama çıkan HDMI kablosu 144Hz destekliyor.
iyi bağri dp kablosu bağladın mı hocam ona göre bende alayım keza yardım için rahatsız ederim artık pek anlamıyorum ayarlarından filan

hayırlı olsun fiyatını hak eden bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri