emirhanaydin1
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Diski tarıyor. Bir tuşa basarsan yapmıyor geçiyor.pc yi açtığımda asus ekranında bu yazı çıkıyor (to skip disk checking press any key within 8 second) herhangi bir sorun yok pc de oyun falan oynuyorum ama bu yazı neden çıkıyor bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.
daha önceden hiç taramıyordu bir sorun yok yani dimi pc de tuş nedir pekiDiski tarıyor. Bir tuşa basarsan yapmıyor geçiyor.
Herhangi bir tuş a olur enter olur virgül olurdaha önceden hiç taramıyordu bir sorun yok yani dimi pc de tuş nedir peki
hmm anladım tşk peki taramayı neden yapıyor ki pc de sorun olduğu için mi sorun mu var daha doğrusuHerhangi bir tuş a olur enter olur virgül olur
Ara sıra oluyor çok önemseme ama yapması iyihmm anladım tşk peki taramayı neden yapıyor ki pc de sorun olduğu için mi sorun mu var daha doğrusu
forum.donanimarsivi.com
tşk ederim yardımın için art arda pc yi açıp kapattım falan hep yazdı da sorun oldu sanmıştım teşekkürler tekrardanAra sıra oluyor çok önemseme ama yapması iyi
aslında benim sorunum onu düzeltmek değilde hata niye oluyor yada bu şey hatamı onu öğrenmek pc de sorun var zannettim bu makaledeki yazanları yapmalımıyım sence?Rehber - Windows başlangıcında "To skip disk checking..." sorunu nasıl düzeltilir?
Bu hatayı alıyorsanız ve disk hatası kontrolü birkaç saniye sürüyorsa muhtemelen diskinizde bir hata yoktur. Eğer uzunca kontrol ediyorsa CrystalDiskInfo ile ekran görüntüsü ekleyip konuya cevap yazabilirsiniz ve yardımcı olacağım. Ben bu hatayı bir BIOS güncellemesinden sonra almaya başladım...forum.donanimarsivi.com
Onu ben yazdım zatenaslında benim sorunum onu düzeltmek değilde hata niye oluyor yada bu şey hatamı onu öğrenmek pc de sorun var zannettim bu makaledeki yazanları yapmalımıyım sence?
tmm da ben anlamadım bu yazıyı almak pc de sorun olduğu anlamına mı geliyorOnu ben yazdım zaten.
Yok bazenleri sorun oluyor bazenleri de Windows'un hatası. Sorun var mı diye kontrol etmek için cmd'yi aç yönetici olarak sonra chkdsk yaz.tmm da ben anlamadım bu yazıyı almak pc de sorun olduğu anlamına mı geliyor
nedir ki bu cmd ne olucak yazıncaYok bazenleri sorun oluyor bazenleri de Windows'un hatası. Sorun var mı diye kontrol etmek için cmd'yi aç yönetici olarak sonra chkdsk yaz.
Diski kontrol edecek.nedir ki bu cmd ne olucak yazınca