Knk demin konusunu açtım bakabilirsinNe zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olu
Sanırım 3100 ve 3300xten bahsediyorsun.Tekno biyotik de cikmisti sanirim 2 tanesi fiyatlari 1000 ve 1250 TL Di sanirim
Link atar mısınTekno biyotik de cikmisti sanirim 2 tanesi fiyatlari 1000 ve 1250 TL Di sanirim
4000 serisi daha duyurulmadı bile.Link atar mısın
Arkadaş yazmış4000 serisi daha duyurulmadı bile.
Sanırım 3100 ve 3300xten bahsediyor.Arkadaş yazmış
MSI bana B550 anakartların Haziran sonu satışa çıkaracaklarını söylemişlerdi. Bu da demek oluyor ki işlemcilerde Haziran sonu raflarda demek oluyor.Ne zaman çıkar ve fiyatı ne kadar olu
500 serisi anakartlardan x570 satışa çıktı zaten şöyle anlatayımMSI bana B550 anakartların Haziran sonu satışa çıkaracaklarını söylemişlerdi. Bu da demek oluyor ki işlemcilerde Haziran sonu raflarda demek oluyor.
Dediğin doğru olabilir ama şöyle bir şeyde var. Şimdi işlemcileri Kasımda çıkarsalar anakartı Haziranda insanlar beklemeden 3.nesil alırlar tamam bekleyen olur ama 4.nesil alacak insaların sayısı azalmış olur gibime geliyor yani anakart ile işlemciyi aynı zaman piyasa sürerlerse müşteri kaybetmeme olasıkları artıyor bu da iyi bir şey.500 serisi anakartlardan x570 satışa çıktı zaten şöyle anlatayım
300 serisi - 1.nesil ryzen
400 serisi 2.nesil ryzen
500 serisi - 3.nesil ryzen
(hepsi birbirleriyle uyumlu ama bu şekilde çıkış yaptılar. Mesela b350ye 3. nesil takmak istersen bios update yapman gerekir aynı şekilde b450ye de ama bazı b450ler 3000 ready olarak geliyor.)
Masaüstü işlemcilerin ne zaman çıkacağı belli olmaz ama mobil ryzen 4000li laptoplar çıktığına göre çok uzun sürmeyecektir hazirandan kasıma kadar geçen sürede duyururlar gibi.