🔥İndirim 14.000tl 3070+10700f ?

ZandalphoNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
435
Merhabalar arkadaşlar bu gün internette geziyordum ki ne göreyim 14k ya 3070 + 10700k sistem ben şu an alamayacak durumda da olsam bilgisayar alacak arkadaşlar için bunu bir fırsat olarak gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Not : site güvenilir ve vergi dahildir birazcık araştırma yaparak bu sonuçlara sizde varabilirsiniz zaten , alacak arkadaşlara hayırlı olsun .

Merhabalar arkadaşlar bu gün internette geziyordum ki ne göreyim 14k ya 3070 + 10700k sistem ben şu an alamayacak durumda da olsam bilgisayar alacak arkadaşlar için bunu bir fırsat olarak gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Not : site güvenilir ve vergi dahildir birazcık araştırma yaparak bu sonuçlara sizde varabilirsiniz zaten , alacak arkadaşlara hayırlı olsun .
o sitede fiyatlar hatalı deniyor

Sistem güzel ama 10700k olsa çok tatlı olurdu

Site güvenilir ama fiyat hatalı olabilir de olmayabilir de geçenlerde de rtx 3060lı laptop 3000tl idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptop konusu olmuştu 2 gün önce global bir hataydı 300 euro dan sürmüşlerdi alan arkadaşlarınki de kargoya verildi zaten

düzelttim kusura bakmayın
Bir kişinin siparişi iptal oldu diğerlerinden haber yok

laptop konusu olmuştu 2 gün önce global bir hataydı 300 euro dan sürmüşlerdi alan arkadaşlarınki de kargoya verildi zaten

düzelttim kusura bakmayın
Neyi düzeltin?Neden kusura bakayım?

Site güvenilir ama fiyat hatalı olabilir de olmayabilir de geçenlerde de rtx 3060lı laptop 3000tl idi

Bir kişinin siparişi iptal oldu diğerlerinden haber yok
birkaç ürünün fiyatları böyle sanmıyorum hatalı olduğunu hocam 1 kişi belirtmiş zaten üstelemeye gerek yok bence :D

Neyi düzeltin?Neden kusura bakayım?
10700f var 10700k yazmışım

ben olsam o bütçeye Ryzen 5 5600X + RX6700 XT alırdım

Geri