1200 TL kablosuz kulaklık önerisi

Gayet konforlu sebebini anlamadım çok tutmuş bir pad tarzı.
Mesela arkadaşın attığı Void Premium'un pedi gibi düşünüyorum, diğer suni deriler canımı sıkacaktır.

Mesela arkadaşın attığı Void Premium'un pedi gibi düşünüyorum, diğer suni deriler canımı sıkacaktır.
Siz bilirsiniz void premium alabilirsiniz o da gayet iyi ama çok esnek işte kafayı gevşek kullanmayı seviyorsanız bir sallarsınız yerde parçaları gözükür, pad yapısı kafa kavramaya pek uygun değil.

Siz bilirsiniz void premium alabilirsiniz o da gayet iyi ama çok esnek işte kafayı gevşek kullanmayı seviyorsanız bir sallarsınız yerde parçaları gözükür, pad yapısı kafa kavramaya pek uygun değil.
Oturduğum yerde kalıyorum :D O konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum, Void Premium'a kafam takıldı cidden. Anca Flight'a da gözüm kaymadı değil, acaba kutu içeriğini görebileceğim bir video vs. var mı?

Oturduğum yerde kalıyorum :D O konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum, Void Premium'a kafam takıldı cidden. Anca Flight'a da gözüm kaymadı değil, acaba kutu içeriğini görebileceğim bir video vs. var mı?
Vardır bir saniye.

Bütçemi 1300 TL'ye kadar çıkartabilirim. İstediğim özellikler:

Konforlu olması ve mümkünse pedlerinin deri olmaması. Hava alan yapıda olursa güzel olur.
Ses kalitesinin çok iyi olması.
Mikrofonunun ENC özelliği olması.
Kablosuz olması.
Görünüşe de biraz önem veriyorum, gerçi o fiyattaki kulaklıkların neredeyse hepsi çok güzel gözüküyor.
Batarya süresi de önemli bir etken, en azından 15 saat gitmesini isterim.

Aklımdaki modeller: (Bazıları indirim dönemleri için)
Logitech G733.
ROG STRIX Fusion Wireless.
Arctis 1 Wireless.
Razer Nari Essential.
Void RGB Elite Wireless.
HS70 Pro.
JBL Quantum 600.
CM MH 670.
Sana kalmış ama bence kablosuz kulaklık alma.

Sana kalmış ama bence kablosuz kulaklık alma.
O kadar parayı vereceksem kablosuz almam çok normal olur. Zaten amacım kabloludan kablosuz kulaklığa geçmek, yoksa şu anda XPG Precog kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Frenerno

Peki XPG Precog'a deri olmayan bir ped bulabilir miyim? Aliexpress üzerinden birkaç tane buldum, boyutları çok yakın gözüküyor ancak henüz tam ölçmedim.

(Renk 2 güzel duruyor, tam istediğim tarzda)

Hatta bundaki deri ped ile kulaklığımın pedi aynı, arka kısmı bile aynı. Haliyle uyar gibi duruyor, emin olamadım.

Son düzenleme:
O kadar parayı vereceksem kablosuz almam çok normal olur. Zaten amacım kabloludan kablosuz kulaklığa geçmek, yoksa şu anda XPG Precog kullanıyorum.

@Frenerno

Peki XPG Precog'a deri olmayan bir ped bulabilir miyim? Aliexpress üzerinden birkaç tane buldum, boyutları çok yakın gözüküyor ancak henüz tam ölçmedim.

Hatta bundaki deri ped ile kulaklığımın pedi aynı, arka kısmı bile aynı. Haliyle uyar gibi duruyor, emin olamadım.
Pardon ya unuttum vid atmayı bulabilirim isterseniz size pad.

@Frenerno

Bilemedim orjinal pad satışı bulunmuyormuş.
Satıcı ile iletişime geçebilirsiniz boyutuna tam olarak bakıp alabilirsiniz.

Ya o kadar parayla ne yapacan birazı benim gibi fak fakire ver 🤣😊

Pardon ya unuttum vid atmayı bulabilirim isterseniz size pad.

Bilemedim orjinal pad satışı bulunmuyormuş.
Satıcı ile iletişime geçebilirsiniz boyutuna tam olarak bakıp alabilirsiniz.
Biliyorum orijinal satış olmadığını, boyutları çok yakın gibi birazdan gidip ölçüm yapacağım. Satıcı ölçü vermiş, asıl takıldığım nokta acaba bu pedleri takabilir miyim? Görünüşte çok zor gibi :D

Biliyorum orijinal satış olmadığını, boyutları çok yakın gibi birazdan gidip ölçüm yapacağım. Satıcı ölçü vermiş, asıl takıldığım nokta acaba bu pedleri takabilir miyim? Görünüşte çok zor gibi :D
Ben de hiç düşünmüyorum takılabileceğine.

En iyi ben pedi alıp deneyeyim, eğer tam oturur ise kulaklık almama gerek kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,278
Üyeler
186,599
Son üye
LaytBabu
Geri