MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,878
Kasamı renklendirmek veya direk gamepower warcry gibi kasaya geçmeye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Kasa içini çok belli etmiyor bir de hocam o sizin fantezinizkasanın üstüne rgb taksan nasıl olur (fantezim)
Kasa yeterince RGB zaten lakin sıradan gözüküyorKasa almak yerine mevcut olan kasayı modifiye işlemi yapabilirsin. Rgb şerit, Rgb kasa fanlı vs vs.
Spec Delta , 1050 ti'Dan sonra ülkece kullandığımız 2. ürün. Farklı olmak istiyorsanız warcry alınabilir fakat ben önermiyorum dediğim gibi, fanları yanlış konumlandırılırsa tam bir kalorifer oluyor warcry.Kasa yeterince RGB zaten lakin sıradan gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasam Corsair Spec Delta
Corsair Spec Delta satıp War cry alabilirim lakin kule tipi fanım var o ne olucakgamepower warcy alacaksan kesinlikle sıvı soğutma kullanmalısın. O kasanın hava sürkilasyonu berbat. Haberin olsun.
Başka bir kasa öneriniz yani güzel hayallerdeki gibi bir sistem olmasıni istiyorum Spec delta sistemi gizliyor gibiSpec Delta , 1050 ti'Dan sonra ülkece kullandığımız 2. ürün. Farklı olmak istiyorsanız warcry alınabilir fakat ben önermiyorum dediğim gibi, fanları yanlış konumlandırılırsa tam bir kalorifer oluyor warcry.
alma bence hava sürkilasyonu kötü bir kasa. RGB işi Biraz masraflı bir iş. Hem ucuz olsun hemde çok şık olsun dersen olmazCorsair Spec Delta satıp War cry alabilirim lakin kule tipi fanım var o ne olucak
Başka bir kasa öneriniz yani güzel hayallerdeki gibi bir sistem olmasıni istiyorum Spec delta sistemi gizliyor gibi
Corsair Spec Delta satıp War cry alabilirim lakin kule tipi fanım var o ne olucak
Başka bir kasa öneriniz yani güzel hayallerdeki gibi bir sistem olmasıni istiyorum Spec delta sistemi gizliyor gibi