✓[Çözüldü] Sistemimi Renklendirmek istiyorum.

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,878
Kasamı renklendirmek veya direk gamepower warcry gibi kasaya geçmeye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

kasanın üstüne rgb taksan nasıl olur (fantezim)

Kasa almak yerine mevcut olan kasayı modifiye işlemi yapabilirsin. Rgb şerit, Rgb kasa fanlı vs vs.

Kasa almak yerine mevcut olan kasayı modifiye işlemi yapabilirsin. Rgb şerit, Rgb kasa fanlı vs vs.
Kasa yeterince RGB zaten lakin sıradan gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasam Corsair Spec Delta

ARGB Led, Anakart ve GPU için ARGB Kablo,GPU için ARGB Tutucu örneklerine profilimden bakabilirsin dostum.

Kasa yeterince RGB zaten lakin sıradan gözüküyor

Kasam Corsair Spec Delta
Spec Delta , 1050 ti'Dan sonra ülkece kullandığımız 2. ürün. Farklı olmak istiyorsanız warcry alınabilir fakat ben önermiyorum dediğim gibi, fanları yanlış konumlandırılırsa tam bir kalorifer oluyor warcry.

gamepower warcy alacaksan kesinlikle sıvı soğutma kullanmalısın. O kasanın hava sürkilasyonu berbat. Haberin olsun.

gamepower warcy alacaksan kesinlikle sıvı soğutma kullanmalısın. O kasanın hava sürkilasyonu berbat. Haberin olsun.
Corsair Spec Delta satıp War cry alabilirim lakin kule tipi fanım var o ne olucak

Spec Delta , 1050 ti'Dan sonra ülkece kullandığımız 2. ürün. Farklı olmak istiyorsanız warcry alınabilir fakat ben önermiyorum dediğim gibi, fanları yanlış konumlandırılırsa tam bir kalorifer oluyor warcry.
Başka bir kasa öneriniz yani güzel hayallerdeki gibi bir sistem olmasıni istiyorum Spec delta sistemi gizliyor gibi

Corsair Spec Delta satıp War cry alabilirim lakin kule tipi fanım var o ne olucak

Başka bir kasa öneriniz yani güzel hayallerdeki gibi bir sistem olmasıni istiyorum Spec delta sistemi gizliyor gibi
alma bence hava sürkilasyonu kötü bir kasa. RGB işi Biraz masraflı bir iş. Hem ucuz olsun hemde çok şık olsun dersen olmaz :D Eğer rgb istiyorsan kesenin ağzını açacasın argb fanlı bir kasa bir argb fan seti + olarak birde argb led şerit takarsın coşar sistemin.

Hocam sağolun teşekkür ederim ben aynı kasamda kalıp modifiiye etmeye karar verdim

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

Bu kasa benim çok hoşuma gidiyor nedense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,404
Üyeler
192,708
Son üye
Sarius
Geri