Öneri 250-300 TL Mouse Öneri

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Selamun aleyküm ALLAH herkesin orucunu kabul etsin. Başlıkta belirttiğim fiyat bandında mouse önerilerinizi bekliyorum. Ben steel series rival 300S alıcaktım yorumlarına baktım mouse büyük el içinmiş çok büyük benim elim orta, küçükte değil basketbolcu eli gibide değil büyükde değil ortası şimdiden teşekkür ederim. 😁

Teşekkürler ama benim biraz marka takıntım var :)

Selamun aleyküm ALLAH herkesin orucunu kabul etsin. Başlıkta belirttiğim fiyat bandında mouse önerilerinizi bekliyorum. Ben steel series rival 300S alıcaktım yorumlarına baktım mouse büyük el içinmiş çok büyük benim elim orta, küçükte değil basketbolcu eli gibide değil büyükde değil ortası şimdiden teşekkür ederim. 😁

Nasıl mouse kullanıyormusun?
Post automatically merged:

O mouse da çok makro var o tuşlar kapatıyor her yeri küçük ayrıca :)
Ben o mouse u kullanmıyorum ama kendime mouse bakarken 3 mouse vardı aklımda sensei ten gigabyte aourus 4m bir de hyperx pulsefire surge.
Ben bütçeyi arttırıp sensei ten tercih ettim ama gigabyte modeline de kötü yorum okumadım

Ben o mouse u kullanmıyorum ama kendime mouse bakarken 3 mouse vardı aklımda sensei ten Gigabyte aourus 4m bir de hyperx pulsefire surge.
Ben bütçeyi arttırıp sensei ten tercih ettim ama Gigabyte modeline de kötü yorum okumadım
Peki sensei ten nasıl mouse ın sağında serçe parmak ve yüzük parmak için koyulmalık yer yok düz senin parmak ların kayıyormu orda ve genel olarak ter yapıyormu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,251
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri