Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,289
Çıkarmaz, daha yükselirse ufak ve kolay bir UV ile çözülür.Sanirim hocam maksimum 75-76-77 falan oluyor bu Sıcaklıklar sıkıntı çıkarırmı?
Çıkarmaz, daha yükselirse ufak ve kolay bir UV ile çözülür.Sanirim hocam maksimum 75-76-77 falan oluyor bu Sıcaklıklar sıkıntı çıkarırmı?
Hocam Bana Youtube Testlerini Bulabilirmisiniz? Rica Etsem?Ne olmuş?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı olmaz.
Çipleri kalitesiz Crucial Ballistix 3 e 5 e katlar o RAM'i alıncaksa bile mutlaka değişmesi lazım.Gskill ram kullanıp bile sıkıntı yaşayan gördüm.Ne olmuş?
Sıkıntı olmaz.
Hocam Bana Youtube Testlerini Bulabilirmisiniz? Rica Etsem?
Özelleştirme seçeneği var mı peki? Ben de biliyorum Ballistix'in harika olduğunu.Çipleri kalitesiz Crucial Ballistix 3 e 5 e katlar o RAM'i alıncaksa bile mutlaka değişmesi lazım.Gskill ram kullanıp bile sıkıntı yaşayan gördüm.
Hocam bu testte maksimum 74 derece oluyor 74 olup hemen 73 e iniyor nasildir şimdi bu ekran karti iyi midir??Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özelleştirme seçeneği var mı peki? Ben de biliyorum Ballistix'in harika olduğunu.
Dediğim gibi ısınma sorunu olursa UV yaparsın forumda da yardımcı olurlar.Hocam bu testte maksimum 74 derece oluyor 74 olup hemen 73 e iniyor nasildir şimdi bu ekran karti iyi midir??
Hayır benim sormak istediğim yani bu sıcaklıklardan yüksek olma ihtimali ne olur yani kaç derece artarDediğim gibi ısınma sorunu olursa UV yaparsın forumda da yardımcı olurlar.
Hayır benim sormak istediğim yani bu sıcaklıklardan yüksek olma ihtimali ne olur yani kaç derece artar
Belki 80 filan olur.Hayır benim sormak istediğim yani bu sıcaklıklardan yüksek olma ihtimali ne olur yani kaç derece artar
80 fazla bir sicaklikmi? Eğer öyleyse ssd yi 250Gb yapıp ekran kartini tuf 1659super yapacağım hocamBelki 80 filan olur.
Nispeten fazla diyelim, UV yaparsınız o kadar takmayın kafaya.80 fazla bir sicaklikmi? Eğer öyleyse ssd yi 250Gb yapıp ekran kartini tuf 1659super yapacağım hocam
Valla hocam ben o işten anlamam ve bilgisayarcı tanıdığım yok o yüzden en iyisi Asus Tuf 1650Super Almak OlacakNispeten fazla diyelim, UV yaparsınız o kadar takmayın kafaya.
O konuda bilgim yok.Valla hocam ben o işten anlamam ve bilgisayarcı tanıdığım yok o yüzden en iyisi Asus Tuf 1650Super Almak Olacak
Ve Bişey sormak istiyorum bir site vardı içine iki tane oyun kurup yolluyodu o site inventusmuydu?
Valla hocam ben o işten anlamam ve bilgisayarcı tanıdığım yok o yüzden en iyisi Asus Tuf 1650Super Almak Olacak
Ve Bişey sormak istiyorum bir site vardı içine iki tane oyun kurup yolluyodu o site inventusmuydu?
Birde Hocam Sitede RedDragon M607 griffin Adında bir mouse var o nasıldır ve marka iyi midir??O konuda bilgim yok.