Yardım Xiaomi Redmi note 8 Ghost Screen sorunu

4K iPhone se düşünüyorumda şarj konusunda beni biraz endişelendiriyor
Batarya ve kamera konusunda iyi olan ama taşıması zor, ağır, kaba bir cihaz olan Samsung Galaxy M51'e bakabilirsiniz. Hızlı şarj, stereo hoparlör, performans gibi değerlere önem veriyorsanız Realme 7 Pro bulunuyor ama kamerası pek iyi değil. Hafif ve kamerası güzel olsun derseniz Oppo Reno 4 bakabilirsiniz.

Arkadaşlar kuzende redmi note 8 vardı bana verdi cihaz 11.01.2021 tarihinde teknosadan alınmış kutusu garantisi var ama ekranda ciddi bir şekilde ghost screen sorunu var youtube da olan çözümleri denedim bir sonuca varamadım sizce garantiye göndermelimiyim göndersem süreç nasıl işler sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Boyle göz alio yazılar ekran 10hz gibi mi gözüküyor?

Arkadaşlar kuzende redmi note 8 vardı bana verdi cihaz 11.01.2021 tarihinde teknosadan alınmış kutusu garantisi var ama ekranda ciddi bir şekilde ghost screen sorunu var youtube da olan çözümleri denedim bir sonuca varamadım sizce garantiye göndermelimiyim göndersem süreç nasıl işler sıkıntı çıkar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben dedim aga Bu Xiaomi ve Oppo daha 3 yıl oldu Türkiyeye geleli sorun yaşayan çok gördüm almayın abi yaygınlaşana kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M51 daha güzel
4K iPhone se düşünüyorumda şarj konusunda beni biraz endişelendiriyor

kronik değil note 9 dada olabilir redmi note 8 de de

Batarya ve kamera konusunda iyi olan ama taşıması zor, ağır, kaba bir cihaz olan Samsung Galaxy M51'e bakabilirsiniz. Hızlı şarj, stereo hoparlör, performans gibi değerlere önem veriyorsanız Realme 7 Pro bulunuyor ama kamerası pek iyi değil. Hafif ve kamerası güzel olsun derseniz Oppo Reno 4 bakabilirsiniz.
Oppo ve Realme telefonların tasarımını pek beğenmiyorum ya sonuçta para veriyoruz ve aldığımız telefonu bir süre kullanıyoruz m51 evet güzel telefon ama g.g 3 ile korunduğu için çok kolay çiziliyor falan o yüzden onuda eledim iphone se konusunda ne dersiniz ?

Boyle göz alio yazılar ekran 10hz gibi mi gözüküyor?
hayır mesela beyaz ekranda google dayken youtube simgesi ekranda kalıyor sarı yanık renginde ekran 10dk kapalı kalınca egeçiyor

Oppo ve Realme telefonların tasarımını pek beğenmiyorum ya sonuçta para veriyoruz ve aldığımız telefonu bir süre kullanıyoruz m51 evet güzel telefon ama g.g 3 ile korunduğu için çok kolay çiziliyor falan o yüzden onuda eledim iphone se konusunda ne dersiniz ?
Batarya dışında memnun edecektir. Zaten büyük ihtimal telefonu aldığınız zaman kılıf ve cam ile kullanacaksınız, sorun olacağını sanmıyorum.

hayır mesela beyaz ekranda google dayken youtube simgesi ekranda kalıyor sarı yanık renginde ekran 10dk kapalı kalınca egeçiyor

Ha çok kötüymüş insalah çaresi vardır kronikse sikinti

Kardeş bu Ghost Screen Olayı nedir ya bende telefon almayı düşünüyorum ondada çok sorun var diyorlar amoled yanığı ve ghost screen sorunu çıkar dediler şarjda felan oynamam amoled yanığı olmaz diye düşünüyorumda ghost screen enden olur ?
Wp girdin çıktın Google açtın arkada azıcık wp açık gibi ekran oluyor. Örnek verdim uygulamayı

Xiaomi almayın derim, bütçeniz nedir?
Bence telefon ile alakası yok. 3 yıldır kullanıyorum pro modelini miss gibi

Wp girdin çıktın Google açtın arkada azıcık wp açık gibi ekran oluyor. Örnek verdim uygulamayı

Yazılımı rezalet, uzun bir süre kullanacak kişi iyi bir yazılıma sahip cihaz tercih etmeli.

Wp girdin çıktın Google açtın arkada azıcık wo açık gibi ekran oluyor

Bunu yaşamak istemiyorum aldığım telefonda 4K Param var ne önerirsiniz mesela ? Mi Note 10 Lite alacaktım amoled yanığı vs vs derken vaz geçtim note 9 pro baktım ondada hayalet ekran var ben ne alacağım adam gibi telefon yok mu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri