Sınırlarını artık Aştılar

tmm da bu kadarı da biraz fazla kanki
şöyle demeliyiz
türk dışında diyelim
hakkını yemeyelim fazla ağır kurudpun cümlede evet arap satması haklısın
hep sattılar bizi o konuda laf yok zaten tarih söylüyor
Atatürk'ü, Fatih'i, Orta Asyadaki Türk atalarını yok sayıp ar*p kardeşleri için yas tutanlara ne desek ağır gelmez. Kendi benliğinden yoksun zaten hepsi. Onun dışında katılıyorum sana :D :)

Türkiye öyle bir ülke ki ne kadar zarar ziyan varsa kendi kendine yapıldığı bir ülkedir.
добро пожаловать, товарищ
Post automatically merged:

Atatürk'ü, Fatih'i, Orta Asyadaki Türk atalarını yok sayıp ar*p kardeşleri için yas tutanlara ne desek ağır gelmez. Kendi benliğinden yoksun zaten hepsi. Onun dışında katılıyorum sana :D :)
kanka şöyle diyelim
inşallah herkes tarihindeki tüm liderlerini bütün olarak kabul eder diyelim

Günaydın bro kaç yıldır vatandaşlık alıyorlar bir haberin olsa hemde aile çocuk başına kızılaydan yardım parası alıyor 1000tl hemde çocuklar burda doğarsa TC vatandaşı oluyor ama şunu herkesin bilmesi lazım;

ARKADAŞLAR SURİYE ÇİFTE VATANDAŞLIKLARI KALDIRICAK YENİ ANAYASA İLE YANİ TC VATANDAŞI OLAN HEPSİ SURİYELİ OLMAKTAN ÇIKACAK YANİ SURİYE HÜKÜMETİ BİZE KAKALADI.

ar*p denen barbar kabilesi bizi tarihin her döneminde satmıştır. Hala kendi öz ve öz Türk ataları yerine ar*pları örnek alanları çöle yollamak lazım.
Bu şekilde yaptığın genelleme ırkçılığa giriyor. Cümlelerinizi özenle seçin lütfen.

Günaydın bro kaç yıldır vatandaşlık alıyorlar bir haberin olsa hemde aile çocuk başına kızılaydan yardım parası alıyor 1000tl hemde çocuklar burda doğarsa TC vatandaşı oluyor ama şunu herkesin bilmesi lazım;

ARKADAŞLAR SURİYE ÇİFTE VATANDAŞLIKLARI KALDIRICAK YENİ ANAYASA İLE YANİ TC VATANDAŞI OLAN HEPSİ SURİYELİ OLMAKTAN ÇIKACAK YANİ SURİYE HÜKÜMETİ BİZE KAKALADI.
ulan suriye bizden akıllı çıktı ha :)

Bu şekilde yaptığın genelleme ırkçılığa giriyor. Cümlelerinizi özenle seçin lütfen.
en açık biçimde açıklamışsın saol

Son düzenleme:
Bu konu aklima soyle bir soz getirdi;

Olurum Turkiyem, zaten baska secenek birakmiyorsun.

günaydın kaç yildir vatandaşlik alıyorlar vergi dairelerinde goremesin onları bizim askerlemiz orda can verirken onlar burda keyif sürüyor

Yuh ama artık

Tek yol üniversite sınavı başka şekilde olmuyor güzel bir puan tutturursan seni burdaki gibi değil, havada kaparlar. Hatta istersen aileninde seninle gelemsine izin veriyorlarki orayı sevip kalasın orda. Potansiyel girişimci olarak görüyorlar seni. Tek yok üniversite sınavı

Son düzenleme:
Adamlara elektrik, su, doğalgaz bedava. Bize de her seferinde zamlı 🥰 bas ulan ampule. 😳

yeni çıkan suriyelilerin türk vatandaşlığına alınması gerçekten sinirlerimi taşırdı
ben türkiye cumhuriyeti vanatdaşıyım diğeri göçmen ancak ben onlardan daha az ayrıcalıklıyım
şimdi vatandaşlık alınıcakmış
bunun tek sebebi oy toplamak
düşünmeyin solcuyum onlarda aynısı bi fark yok
kısacana artık siyaset yapmamaya karar verdim
türkiyeyi savunurken artık savunmayacağım gidin aga yurt dışına orada bile daha fazla değer görüyoruz
bu bir eleştiridir hakaret değildir biliniz
"Türhiyenin yarsı bizm" diye de bağıracaklar

en yakın seçimlerde sonuç değişmezse tek hedefim yurtdışına gitmek. ekonomiyi geç birine körü körüne bağlanarak seçimlere gitmek saçma yani herkes 50-60 yaşında hiçbiri genç değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,704
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri