Arduino ses yükseltme?

BedirhanEfe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Arkadaşlar projemde sd kart modüşlü sayesinde sesli uyarı veriyor 8ohm 0,5w hoparlör var ben onun yerine basit bir amfi devresiyle sesi 3watt yapmak istiyorum ve bir potla sesin seviyesını ayarlamak istiyorum?

hangi modülleri kullanayım?

// @baltazar

İlerlemişsin bayağı :)
Amfi devrelerine bakmam gerek. Geç dönebilirim.

Bi baksana şu videoya. Bir de özelden projenin devre şemasını atar mısın gizli değilse.
usta devre şeması çizmedim bide patent faln almak gerekirse lazımmı? + fritzingde elemanlar yok benim projdeki

usta devre şeması çizmedim bide patent faln almak gerekirse lazımmı? + fritzingde elemanlar yok benim projdeki
Ben detayları bilmiyorum. İstersen özelden ne için yaptığınızı ve ne yaptığını detaylı yaz konuşalım.

Arkadaşlar projemde sd kart modüşlü sayesinde sesli uyarı veriyor 8ohm 0,5w hoparlör var ben onun yerine basit bir amfi devresiyle sesi 3watt yapmak istiyorum ve bir potla sesin seviyesını ayarlamak istiyorum?

hangi modülleri kullanayım?

// @baltazar
1618064462513.png
TDA 2030a devresi var iş görür resimdeki ürünü aldım ama ürün MONO arkadaşımın elinde 2 adet 7+1 ses sistemi setinden kalan hoparlörler vardı kutusunu açarak içerisine yerleştirdim wifi adaptörü kullandım jak taktım ve geri topladım sistemi evindeki laptopta kullanıyor gayet memnun
sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Alıntıyı görüntüleTDA 2030a devresi var iş görür resimdeki ürünü aldım ama ürün MONO arkadaşımın elinde 2 adet 7+1 ses sistemi setinden kalan hoparlörler vardı kutusunu açarak içerisine yerleştirdim wifi adaptörü kullandım jak taktım ve geri topladım sistemi evindeki laptopta kullanıyor gayet memnun
sorunuz varsa cevaplayabilirim.
sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,649
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri