ModArt'ın son pcsi alınır mı

Reaksiyon skoru
9
ekran kartının 2 fanlı olması tereddütte bıraktı
ayriyetten kasa ve anakart hakkında bilgisi olan varsa yorumlayabilir mi almayı düşünüyorum
yani sonuç olarak alınır mı alınmaz diyen arkadaşlar bana sistem linkini atarsanız mutlu olurum
İyi forumlar...

Alınır.

Alınır.
Parçalar gayet kaliteli.

Xigmatek güç kaynağı biraz sesli çalışıyor. Dert etmeyecekseniz, alınmayacak bir bilgisayar değil.

5700 XT Sistem tercih edilebilir. Lakin biraz daha arttırıp Mesh panel kasalı, 2070 Super bir sistem alırsınız. https://www.teknobiyotik.com/kampan...lari/teknobiyotik-x15-oyuncu-bilgisayari.html
teknobiyotiği kimsenin önermediğini duydum internet alışverişlerine baya cahil biri olarak güvenilir olan vatanı tercih etmek istiyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xigmatek güç kaynağı biraz sesli çalışıyor. Dert etmeyecekseniz, alınmayacak bir bilgisayar değil.
istediği kadar sesli olsun valla yeterki sorun çıkarmadan çalışsın bilgisayar

teknobiyotiği kimsenin önermediğini duydum internet alışverişlerine baya cahil biri olarak güvenilir olan vatanı tercih etmek istiyorum şahsen
Bu sistem gayet iyi. Teknobiyotik, gayet güvenilir ayrıca. İki kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Vatanbilgisayar, KDV indirimi olmadığı sürece kazık bir yer. Alınmaz.

Bu sistem gayet iyi. Teknobiyotik, gayet güvenilir ayrıca. İki kez alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım. Vatanbilgisayar, KDV indirimi olmadığı sürece kazık bir yer. Alınmaz.
fiyatta daha yükselemicem çünkü üstüne 144hz monitör eklemeyi planlıyorum

Bence RTX 2070 olması dışında mükemmel sistem, ama ekran kartını RX 5700 XT yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri