Windows'u Güncellemeli Miyim ? (20H2)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,134
Arkadaşlar kullandığım bilgisayar Low-End bir bilgisayar. Yani eski. 7 senedir kullanıyorum. Şu an Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum. Windows'um orijinal. Ayarlara girdiğimde görseldeki güncellemeyi gördüm. Sizce güncellemeli miyim ? Sistem eski olduğu kasar mı ? Bu güncellemenin avantajları nedir ? Şu an stabil mi ? Bunları öğrenmek istiyorum. Teşekkür ederim.

İ54200u
8 GB RAM
1 TB HDD
840M Nvidia

Ekran Alıntısı.PNG

21H1 çıkacak. 20H2 gayet güzel bir sürümdür, güncellemeni öneririm.

Dostum az önce güncelledim güncellerken sürekli yeniden başlatma ve işlemcini sürekli kullanan programlar açıyor arka planda endişe etme ama bilgisayarı 1 saat kullanamazsın bilgin olsun

Oo güncele çok yakın. Ama kasmasından korkuyorum yeni yeni şeyler yüklenirse benim emektar ya yorulursa ?
Şu an en güncel sürüm zaten. :) 21H1 sadece Insider'lar için var.

Dostum az önce güncelledim güncellerken sürekli yeniden başlatma ve işlemcini sürekli kullanan programlar açıyor arka planda endişe etme ama bilgisayarı 1 saat kullanamazsın bilgin olsun
İşte sistemim eski bende güncel kullanmak isterim ama sıkıntı çıkacağından korkuyorum. Driver sorunu yaşamam demi ?

İşte sistemim eski bende güncel kullanmak isterim ama sıkıntı çıkacağından korkuyorum. Driver sorunu yaşamam demi ?
Sorun olacağını sanmam. Daha kötü sistemlerle kullanan arkadaşlarım vardı.

Bana da uyarı geldi öyle fark ettim. İşte Windows sürümünüzü kullanamayacaksınız destek almayacak falan diye saatin oradan pop-up çıktı.

Beyler yaklaşık 30 dkdir bu halde ilerleme yok sıfırda kaldı bu bişey olmaz demi ?
IMG_20210312_204721.jpg

Geri