- Reaksiyon skoru
- 1,703
Bende aynısını kullanıyorum A10s ama tabi kamera çok kötü ve şu anda nedense wifi yi kendi kafasına göre yavaşlatıyorSamsung A10, Allah belasını versin böyle telefonun.
Bende aynısını kullanıyorum A10s ama tabi kamera çok kötü ve şu anda nedense wifi yi kendi kafasına göre yavaşlatıyorSamsung A10, Allah belasını versin böyle telefonun.
Ben gayret etmediğim için bana zor geliyor. Üstesinden nasıl gelirim bilmiyorumo kadar zor olmamalı
Neden?Profil fotoğrafından dolayı dolayı yazını gülerek okuyorum :d
Alt tarafı bi 10 kez falan düşücen sonra öğreniyorsunBisiklet.
Kullanmayı öğrenemedim hala.
anime var diye belki arkadaşın animeye garezi vardırNeden?![]()
Ben gayret etmediğim için bana zor geliyor. Üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum
Bisiklete oturduğum anda direksiyon yana yatıyor ve düzeltemiyorumAlt tarafı bi 10 kez falan düşücen sonra öğreniyorsun
Vallahi bende 8 e kadar öğrenemdim sonra nasıl öğrendim bilmiyorum sanırım pedalı çevirmeyi akıl ettim ama bayğı çok düştüm birde bisiklet boyumu aşıyordu sıkıntı oluyordu bisiklete direk ayağını atamıyorsan zaten sürmeyi öğrenemezsin ama öğrenene kadar bayağı yokluğunu çektim diyebilirimBisiklete oturduğum anda direksiyon yana yatıyor ve düzeltemiyorum
Ne yaşatti sana o telefonSamsung A10, Allah belasını versin böyle telefonun.
Üzerinde "Zamzung" yazıyor diye milattan önce kalmış işlemciyi almışsındır.Samsung A10, Allah belasını versin böyle telefonun.
İnanılmaz kasıyor telefon.Ne yaşatti sana o telefon