aynı soruyu bende soruyorum memnun musunuz 220tl bütçem var ne önerirsiniz rahatsa?Gaming notebook'um var ve harici klavye alıp kullanmak istiyorum. Leptopta harici klavye kullanan arkadaşlar için bir sorum olacak. Kullanırken rahat hissediyor musunuz ve gecikme yaşanıyor mu ? Yorumlarınız neler
Normal masaüstü nasılsa aynı usb kullanılıyor, ayni guc iletiliyor. Hicbir problem yasatmaz.Gaming notebook'um var ve harici klavye alıp kullanmak istiyorum. Leptopta harici klavye kullanan arkadaşlar için bir sorum olacak. Kullanırken rahat hissediyor musunuz ve gecikme yaşanıyor mu ? Yorumlarınız neler
ne önerirsiniz 220 TL'ye mekanik olabilir sessiz olabilirNormal masaüstü nasılsa aynı usb kullanılıyor, ayni guc iletiliyor. Hicbir problem yasatmaz.
Biraz daha ekleyip bilinen markalardan almanız taraftarındayim:aynı soruyu bende soruyorum memnun musunuz 220tl bütçem var ne önerirsiniz rahatsa?
rampage önerir misinBiraz daha ekleyip bilinen markalardan almanız taraftarındayim:
Kullandım ama emin ol hoş degiller. Arkadaşım Rampage'nin en ustun modeli olanını kullanıyor ama sıkıntısı yok. O fiyata Rampage Mekanik almanızı önermem artı o fiyata mekanik önermem!rampage önerir misin
220 tl bütçem var yani rgb olsun mekanik olsa olur olmasa sessiz olsada olur ne alabiliriöKullandım ama emin ol hoş degiller. Arkadaşım Rampage'nin en ustun modeli olanını kullanıyor ama sıkıntısı yok. O fiyata Rampage Mekanik almanızı önermem artı mekanik önermem!
O zaman attigima bakınız. Yukariya atmıştım size. Unbox videolarini da inceleyin. Sevebilirsiniz o ürünü.220 TL bütçem var yani RGB olsun mekanik olsa olur olmasa sessiz olsada olur ne alabiliriö