mehmetulakci
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
- Bütçe
- 120
Önerdiğiniz iyi tuşlu telefon varsa cevaplarınızı bekliyorum. (bütçe 135tl yi aşmaz ise sevinirim)
Önerdiğiniz iyi tuşlu telefon varsa cevaplarınızı bekliyorum. (bütçe 135tl yi aşmaz ise sevinirim)
tam da dediğim bu işte kaçak telefon![]()
Nokia 112 Tuşlu Telefon Cep Telefonu Siyah Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Nokia 112 Siyah Tuşlu Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1205 önermem dedemde vardı değiştirdik sesi karşıya çok az iletiyor çokta az alıyor-![]()
SMH Samsung 1205 Tuşlu Telefon Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SMH Samsung 1205 Tuşlu Telefon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Nokia 112 Tuşlu Telefon Cep Telefonu Siyah Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Nokia 112 Siyah Tuşlu Cep Telefonu İthalatçı Firma Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tmmtam da dediğim bu işte kaçak telefon![]()
O.C Yaparsın düzelir krdşm sadasdd1205 önermem dedemde vardı değiştirdik sesi karşıya çok az iletiyor çokta az alıyor
Doğrudur1205 önermem dedemde vardı değiştirdik sesi karşıya çok az iletiyor çokta az alıyor
Kaçak falan değil dimiDoğrudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heh hocam sonunda buldum dedem bunu kullanıyor bunu alın bayağı yeterli ve iyi![]()
Elektrosam Samsungg B310 Tuşlu Telefon - Fiyatı, Yorumları
Elektrosam Samsungg B310 Tuşlu Telefon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com