Hocam bende bir tane tunçmatik buldum sizce hangisi kaliteli olması önemli .
Ben bunu kullanıyorum tavsiye ederim.
Alacağınız grup prizin JOULE değerine bakın. En yüksek olanı tercih edip kullanabilirsiniz.
Ne kadar yüksek değerde olursa o kadar iyi olur. Tabi bunun bir sonu yoktur. Bütçenize göre en yüksek Joule değerini seçin. Şarj aletinin ucu yıpranmış ise en yakın zamanda onarmanızı yada yenisiyle değiştirmeniz sizin için iyi olacaktır.
Resim eklerseniz daha iyi olur tabi. Onarmazsanız yada değiştirmezseniz ne olacağını zaten siz yazıyorsunuz aslında. Pata küte yakar prizi yada adaptör başlığını.hocam onarmazsak ne olur isterseniz fotoğrafını ekleyim eski laptopumunda ucu öyle olmuştu ne zaman prize taksam pat küt ediyor priz
Hocam yapabileceğim ne yapsam ben suçlu oluyorum anneme desem iyi kullanamdın diyor almıyor o yüzden priz alacağımResim eklerseniz daha iyi olur tabi. Onarmazsanız yada değiştirmezseniz ne olacağını zaten siz yazıyorsunuz aslında. Pata küte yakar prizi yada adaptör başlığını.
Kablo üzerinde yada başlığında resimden bir sorun gözükmüyor. Sağlam ise normal kullanmaya devam edebilirsin.Hocam yapabileceğim ne yapsam ben suçlu oluyorum anneme desem iyi kullanamdın diyor almıyor o yüzden priz alacağım Alıntıyı görüntüle