TEK KATLI RANZA ALTI GAMING SETUP

riquA

80+
Reaksiyon skoru
60
Odamda alan dar olduğu için böyle bir ranza yaptırmak istiyorum ve bir tanıdıktan fiyat sordurduğumda 1200₺ gibi cuzi bir miktar ile yapabileceğini söyledi. Sizlerden istediğim benzer tasarımlar veya ekteki fotoğrafta eksik olan, olursa daha iyi olabilecek şeyleri önermenizdir.
(Fotoğraftaki ranzayı bir arkadaş yaptırmış bir grupta paylaşmıştı. Yaptırmak isteyenler için ölçüleri fotoğraf olarak bırakıyorum.)

Ekler

• FB_IMG_1613900311569.jpg
    FB_IMG_1613900311569.jpg
    72.9 KB · Hit: 1,268
  • FB_IMG_1613900306565.jpg
    FB_IMG_1613900306565.jpg
    56.3 KB · Hit: 379
Bence mantıklı bir seçim çok güzel duruyor :love:

Odamda alan dar olduğu için böyle bir ranza yaptırmak istiyorum ve bir tanıdıktan fiyat sordurduğumda 1200₺ gibi cuzi bir miktar ile yapabileceğini söyledi. Sizlerden istediğim benzer tasarımlar veya ekteki fotoğrafta eksik olan, olursa daha iyi olabilecek şeyleri önermenizdir.
(Fotoğraftaki ranzayı bir arkadaş yaptırmış bir grupta paylaşmıştı. Yaptırmak isteyenler için ölçüleri fotoğraf olarak bırakıyorum.)
Saklama alanı eklenebilir hocam.

hiçte 600 kg taşıyacağı gözükmüyor ama iyi gibi

Dostum maalesef alan gerçekten dar ve başka hiçbir seçeneğim yok. Pcyi oda dışına almak hariç 😂
O zaman en azından ortaya 1 direk daha koydur. Monitörün arkasından ranzaya bağlansın. Daha garanti olur.

Hocam uykumda rahat olmalıyım ben bu stresi lise sınavında yaşamadım gördüğümde bile elim ayağım titredi ucuz bir monitör alıp köy hocam

hiçte 600 kg taşıyacağı gözükmüyor ama iyi gibi
Güven vermesi için ekstra alta demir attırılabilir yani üzerinde oynanabilecek bir tasarım ki 85 kiloyum üzerinde zıplayacak yaşı geçtik çok zor bir şey olması 😂

O ranza tır taşısa bile çıkıp yatmam. Binlerce liralık sistemimin üstüne çıkamam. :D

Hocam uykumda rahat olmalıyım ben bu stresi lise sınavında yaşamadım gördüğümde bile elim ayağım titredi ucuz bir monitör alıp köy hocam
Gerçekten sağlamlığından emin olamazsam kesinlikle aynı stresi yaşarım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,407
Üyeler
188,103
Son üye
Runebreaker
Geri