Hasan BerkD
80+
- Katılım
- 26 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 301
- Reaksiyon skoru
- 103
170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
Alınmaz eski bir sensör kullanıyor.170 TL ye satılıyor sizce alınır mı
forum.donanimarsivi.com
Takılarak nasıl oyunun nerdeyse en yüksek rankı oldu bilmiyorum herhalde doğuştn gelen yetenekSorunlu demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Lightsync modellerinde AM010 sensörü olduğu için tüm Lightsync modellerinde olur. @Nightmare837 kanıtlayabilir hatta takılma sorunu yaşattığını, Lightsync modelini kullanıyor kendisi de.
Öyle en ufak tepkilerde takılma sorunu yaşatmaz zaten, hızlı tepkilerde yaşatır.Takılarak nasıl oyunun nerdeyse en yüksek rankı oldu bilmiyorum herhalde doğuştn gelen yetenek
Hocam bende şuan rival 300s var % kaçlık bir fark var araların daÖyle en ufak tepkilerde takılma sorunu yaşatmaz zaten, hızlı tepkilerde yaşatır.
Takılma olmasa da alınmaz, aynı fiyata daha iyisi varken daha kötüsünü almak mantıklı değil.Bendekinde takılma yok.![]()
Rival 300S daha iyidir. O mouse ile değiştirmenize gerek yok. Eğer değiştirmek istiyorsanız daha üst modellere bakın.Hocam bende şuan rival 300s var % kaçlık bir fark var araların da
O konuda haklısın.Takılma olmasa da alınmaz, aynı fiyata daha iyisi varken daha kötüsünü almak mantıklı değil.
Rival 300S modeli hakkında bilgim yok maalesef.Hocam bende şuan rival 300s var % kaçlık bir fark var araların da
Teknosa veya vatanda var mı bildiğiniz iyi mouse kargo işi ile uğraşmak istemiyorum direk gidip alacamTakılma olmasa da alınmaz, aynı fiyata daha iyisi varken daha kötüsünü almak mantıklı değil.
Babasına alacakmış zaten, kendisine değil.Rival 300S daha iyidir. O mouse ile değiştirmenize gerek yok. Eğer değiştirmek istiyorsanız daha üst modellere bakın.
Baktım ama bulamadım, gereksiz pahalı hepsi. İnternetten alın derim.Teknosa veya vatanda var mı bildiğiniz iyi mouse kargo işi ile uğraşmak istemiyorum direk gidip alacam