Msi vs gigabyte

İkisini de 3600 yapıp sdd leride toshiba ocz 500gb yapıcam da-sistem 50tl daha ucuz hangisini alıyım sana güvenerek şimdi alıcam knk :D
knk şöyle diyim zaten öyle yaparsan tek fark ekran kartı oluyo gigabyte 4 5 derece daha düşük sıcaklıkta oluyo diyosan ben 4 5 derece için 50 tl veririm al ama şöyle diyim sadece oyun oynayacaksan yayın falan açmayacaksan msı al geç ama ileride yayı yaparım dıyosan gigabyte al 4 5 derece diyip geçilmez ben sana seçenkelerini sundum karar vermek sende knk:D

knk şöyle diyim zaten öyle yaparsan tek fark ekran kartı oluyo Gigabyte 4 5 derece daha düşük sıcaklıkta oluyo diyosan ben 4 5 derece için 50 TL veririm al ama şöyle diyim sadece oyun oynayacaksan yayın falan açmayacaksan msı al geç ama ileride yayı yaparım dıyosan Gigabyte al 4 5 derece diyip geçilmez ben sana seçenkelerini sundum karar vermek sende knk:D
Bro hiç zannetmiyorum 71-72 lerde dolaşıcağını rtx gpu su öyle kolay bir gpu değil konuştuğumuz kartlar giriş seviyesi soğutma kullanıyor arka plaka plastik pubg de ultra ayarlarda 80 dereceyi geçtiğini biliyorum msi ın.
Sanmam ama Gigabyte ta ondan 2-3 derece aşağıda olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bro hiç zannetmiyorum 71-72 lerde dolaşıcağını rtx gpu su öyle kolay bir gpu değil konuştuğumuz kartlar giriş seviyesi soğutma kullanıyor arka plaka plastik PUBG de ultra ayarlarda 80 dereceyi geçtiğini biliyorum MSI ın.
Her şeyi geçtim o kartlar sesli kartlar özellikle Msi

Bro hiç zannetmiyorum 71-72 lerde dolaşıcağını rtx gpu su öyle kolay bir gpu değil konuştuğumuz kartlar giriş seviyesi soğutma kullanıyor arka plaka plastik PUBG de ultra ayarlarda 80 dereceyi geçtiğini biliyorum MSI ın.

Her şeyi geçtim o kartlar sesli kartlar özellikle MSI
kankam yani youtube da bakabilirsin ben buraya tek bir video yu izleyerek aha bunda düşükmüş diye atmıyorum sonucta :D bakabilirsin

kankam yani youtube da bakabilirsin ben buraya tek bir video yu izleyerek aha bunda düşükmüş diye atmıyorum sonucta :D bakabilirsin
Bunu 3600 yapıp ssd yi de toshiba ocz 500gb yapıp alıyorum ilerideki zamanlarda da bi bütçeme göre fan alırım olur mu ? Ama o zamana kadar pc 80 aşşağısı düşmeme gibi o kadar yanmaz dimi? Yoksa 3500x alıcam

Peki 3500x mi 3600 mu onunla ilgili düşünceniz nedir 3600 dğşünüyorum ama fan almicam stok fan

Bunu 3600 yapıp SSD yi de toshiba ocz 500gb yapıp alıyorum ilerideki zamanlarda da bi bütçeme göre fan alırım olur mu ? Ama o zamana kadar PC 80 aşşağısı düşmeme gibi o kadar yanmaz dimi? Yoksa 3500x alıcam

Peki 3500x mi 3600 mu onunla ilgili düşünceniz nedir 3600 dğşünüyorum ama fan almicam stok fan
eğer dedigin gibi sadece oyun oynucaksan stok fan sana yeter ama kesinlikle 3 ayda olsa 10 ayda olsa bi sogutucu al çünkü tam performansta çalısmaz

sesli derken ? ben gıgabyt kullanıyorum ses falan gayet normal düzeyde, ısı da 80 i falan hiç görmedim warzone oynuyorum full ayarlarda, ayrıca kartı almadan yaptığım araştırma da en iyi fiyat performans ürünü olarak rtx 2060 gıgabty tavsiye ediliyordu çünkü fiyatı en yakın rakibi msı dan 300tl falan aşşağı da ve piyasa da gıgabyt bulmak zor bu sebeplerden olduğunu düşünüyorum , onun dışında ventus modellerde soğutma problemi olduğunu da duymuştum gıgabyt ı gönül rahatlıyla al kardeşim, çok aradaysan yabancı forumlara bak derim bizim millet en bilindik marka neyse ona saldırır hep

sesli derken ? ben gıgabyt kullanıyorum ses falan gayet normal düzeyde, ısı da 80 i falan hiç görmedim warzone oynuyorum full ayarlarda, ayrıca kartı almadan yaptığım araştırma da en iyi fiyat performans ürünü olarak rtx 2060 gıgabty tavsiye ediliyordu çünkü fiyatı en yakın rakibi msı dan 300tl falan aşşağı da ve piyasa da gıgabyt bulmak zor bu sebeplerden olduğunu düşünüyorum , onun dışında ventus modellerde soğutma problemi olduğunu da duymuştum gıgabyt ı gönül rahatlıyla al kardeşim, çok aradaysan yabancı forumlara bak derim bizim millet en bilindik marka neyse ona saldırır hep
Sağol abi birde şu sıkıntım var 3600 alıcam fakat stok fan ile alıcam bunun ile ilgili düşüncen nedir?

eğer dedigin gibi sadece oyun oynucaksan stok fan sana yeter ama kesinlikle 3 ayda olsa 10 ayda olsa bi sogutucu al çünkü tam performansta çalısmaz
Oyundan başka ne olursa sıkıntı olur anlamadım oyun youtube spotify chrome pubg cs lol gta5 red dead falan?

Sağol abi birde şu sıkıntım var 3600 alıcam fakat stok fan ile alıcam bunun ile ilgili düşüncen nedir?

Oyundan başka ne olursa sıkıntı olur anlamadım oyun youtube spotify chrome PUBG cs lol gta5 red dead falan?

kardeşim milletin dediğine bakma render yapmayacaksın sen 3600 ün stok fanı fazlasıyla yeter,, ben de 3600 stok fan kullanıyorum yayın yapıyorum fps oyunları oynarken,, bir sıkıntı çıkarmadı sistem bana sen yayın da yapmayacaksan zaten tepe tepe kullan hayırlı olsun

kardeşim milletin dediğine bakma render yapmayacaksın sen 3600 ün stok fanı fazlasıyla yeter,, ben de 3600 stok fan kullanıyorum yayın yapıyorum fps oyunları oynarken,, bir sıkıntı çıkarmadı sistem bana sen yayın da yapmayacaksan zaten tepe tepe kullan hayırlı olsun
Sağol abi birazdan itopyadan siparişi vericem çok teşekkürler

ne demek hayırlı olsun tekrar , ben zamanında bütün parçaları farklı yerlerden vs. toplamıştım sistem benimkinden çok farklı değil bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, sadece aldığında ramler 2400 mhz de çalışıyor olabilir bios tan profilini değiştirerek en yüksek değere getir

ne demek hayırlı olsun tekrar , ben zamanında bütün parçaları farklı yerlerden vs. toplamıştım sistem benimkinden çok farklı değil bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, sadece aldığında ramler 2400 mhz de çalışıyor olabilir bios tan profilini değiştirerek en yüksek değere getir
3600 ve toshiba ocz 500gb olarak değiştirip alıcam ama driver kurlum seçeneğininde seçtim yine de benim elle yapacağım şeyler var mı varsa söyleyebilir misin

İtopyadan sipariş verme kanka görmüyormusun herkes kan kusuyor

Kardeşim benim gigabyte kötü marka demiyoruz zaten iki fanlı modeli ısınıyor üç fanlı olan gaming oc modeline zaten lafım yok ama iki fanlı olan model 80 derecelere kadar ç ı k ı y o r.

İtopyadan sipariş verme kanka görmüyormusun herkes kan kusuyor

Kardeşim benim Gigabyte kötü marka demiyoruz zaten iki fanlı modeli ısınıyor üç fanlı olan gaming oc modeline zaten lafım yok ama iki fanlı olan model 80 derecelere kadar ç ı k ı y o r.
E alıcağın sistem orada incehesapda nasıl bulıyım böyle sistem

E alıcağın sistem orada incehesapda nasıl bulıyım böyle sistem
Kargolama diyosan itopyada 7 incehesap da 15 gün kargo diyoe??

Geri