Forza horizon 4 araç tavsiyesi

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Sesi güzel tok sesli yol tutuşu iyi araba bilen varmı 14m param var 100'e yakın da arabam mevcut gerekirse satarım önerisi olan varmı
gta da ki gibi mod kurabiliyor muyuz araçlara modefiye veya daha farklı bir şey direksiyon ile zevk alınabilicek bir araç

14m para bayağı iyimiş ben daha yeni başladım steam sağolsun ucuza kapattık :D

14m para bayağı iyimiş ben daha yeni başladım steam sağolsun ucuza kapattık :D
bende ultimate versiyon var ms den almıştım ondan baya da araç geldi.Ama bu parayı müzayede evinde kastım

Forzaya herhangi bir şekilde mod kuramıyorsunuz

Mod kurulmuyor diye biliyorum.Ama hazır modifiyeler var.Hızlı ve öfkelideki gibi arabalarını tasarlayabiliyosun
Sesi güzel tok sesli yol tutuşu iyi araba bilen varmı 14m param var 100'e yakın da arabam mevcut gerekirse satarım önerisi olan varmı
gta da ki gibi mod kurabiliyor muyuz araçlara modefiye veya daha farklı bir şey direksiyon ile zevk alınabilicek bir araç

bende ultimate versiyon var ms den almıştım ondan baya da araç geldi.Ama bu parayı müzayede evinde kastım
ben daha dün başladım hiçbirşey hakkında bilgim yok zamanla öğrencez araba paketi aldım 4.5 TL'ye lambo vs var onla takılıyorum şimdilik 300k da para var

Onu bunu bilmem ama sakın CP 2077 arabasını alma

onu bunu bilmem kardeş SUPRAAA yazısını görmeden araba süremem böyle VUTUTUTU yapacak

forza horizion 3'Ün kapak arabası

ultimate edition aldım araçlarımda 2 tane kendi aldıgım araba var nerde arabalarım?

Geri