İbrahim_Arda
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Ben İmice X6 adlı mouse aldım internette araştırdım herhangi bir driver i yok ben de başka bir program ile mouse un tuşlarınıa macro felan atayabilir miyim
Yaptığın haksızlık.Ben İmice X6 adlı mouse aldım internette araştırdım herhangi bir driver i yok ben de başka bir program ile mouse un tuşlarınıa macro felan atayabilir miyim
Parasını ver konu sahibi driveri olan mouse alsın.Yaptığın haksızlık.
Parasını ver konu sahibi driveri olan mouse alsın.
Bu bizi ilgilendirmez.Onu demiyorum makro atamak ne ya bu bir hiledir
Senin karşına biri gelip kendi bileğini kullanmadan 15 cps alsa ve sen hiç bişey yapamadan sinir krizi geçirmezmisinBu bizi ilgilendirmez.![]()
Ne tür bir program olabilir AutoHotKey i indirdim ama bişey anlamadım.3. parti tuş atama yazılımlarını kullanabilirsin.
Benim karşıma defalarca geliyorSenin karşına biri gelip kendi bileğini kullanmadan 15 cps alsa ve sen hiç bişey yapamadan sinir krizi geçirmezmisin
Benim karşıma macrolu çıkan çok oluyor deliriyorum adama dokunamıyorumYaptığın haksızlık.
Evet macro ban sebebidir.Bide Minecraft ta macro yaparsam ban felan yer miyim ben yapanlarla çok karşılaşıyorum.
belki oyun değil de başka yerlerde kullanacakOnu demiyorum makro atamak ne ya bu bir hiledir
Makro sadece Minecraft için mi atanıyor?Senin karşına biri gelip kendi bileğini kullanmadan 15 cps alsa ve sen hiç bişey yapamadan sinir krizi geçirmezmisin
Peki ban sebebi ise ben genelde 6-7 cps oynuyorum bu yeterli mi yoksa drag click fln var onlar yapsam olur mu?Evet macro ban sebebidir.
Geçiririm tabii ki ama yapabileceğimiz bir şey yokSenin karşına biri gelip kendi bileğini kullanmadan 15 cps alsa ve sen hiç bişey yapamadan sinir krizi geçirmezmisin